Интимно

Ще познаете истинския мъж по тези качества

Какво отличава мъжеството от хлапашкото поведение?

19.08.2015г. / 16 35ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Трудно се намират истински мъже. Вече са рядкост, а жените жадуват за тях. Дори вече сме забравили какви са качествата на истинските мъже. Ценностите се размиха, но желанията остават. 

Нека си припомним качествата на мъжките момчета и признаем, че искаме да има повече такива на света!

Един истински мъж няма да се страхува да каже „Обичам те!“ публично

Вярно е, че някои хора просто са срамежливи. Но дори думите да не са най-голямата им сила, чувствата могат да се изразят по всевъзможни начини. Един истински мъж няма да пропусне възможността да ви каже или покаже, че ви обича, независимо колко чифта очи са вперени в него.

Истинските мъже следват мечтите си

Психически недораслите мъже се оставят по течението, разчитат на чужда помощ или на половинките си за всичко в живота и нямаме предвид само финансово. 

За разлика от тях истинските мъже следват мечтите си, работят върху осъществяването им и не се страхуват да поемат рискове. Именно тази мъжка черта кара жените да се влюбват още по-силно в истинската решителност и мъжка независимост.

Истинските мъже не се срамуват да бъдат романтични

Онези, които мислят, че да проявяваш романтични жестове е лигаво и сладникаво, таят много комплекси в душите си. Мъжът, който е изцяло в мир със себе си няма да се поколебае да направи романтичен жест към половинката си. Романтиката дори подсилва мъжествеността, прави мъжете да изглеждат още по-мъжествени до половинките си.

Истинските мъже не се срамуват да се врекат в любов

Ще познаете дали един мъж е истински ценен по намеренията му и способността му да ги доказва пред жената, която обича. 

Истинските мъже няма да се поколебаят да ви се врекат във вечна любов и вярност, ако ви обичат лудо. Само сополанковицте ги е страх от обвързване. 

Истинският мъж не се срамува да плаче

Мъжките сълзи са трудни, те са тежки, появяват се с много мъка. Те са потискани, прикривани и силни. Но всички хора изпитваме чувства и понякога те не са никак леки. Колкото повече един мъж е в мир със своите човешки емоции, включително и сълзите, толкова по-лесно осъществява емоционална връзка с нежната си половинка.

Истинските мъже не се плашат да вършат женска работа

Някои мъже се страхуват да носят нещо розово, да носят чантата на дамата си, за да не ги помислят за различно от „нормалното“ ориентирани. Истинският мъж няма да има проблем да дойде с вас до фризьорския салон или да почака с вас да дойде време за часа ви за маникюр.

Той се чувства удобно в кожата си и това личи от всяко негово действие.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
още един неистински ( преди 8 години )
Началото е добро, но после става ясно че говорим за истински обязден кон!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
Неистински мъж ( преди 8 години )
...а като разпознаете "истинския мъж" по тези явно родени в дългокоса главица признаци, скъпи дами, не забравяйте да бъдете истински жени и продължете фразата с "е длъжен да".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар