Интимно

Ерогенни зони, на които да обърнете специално внимание

Зарежете тривиалните места - проучете тялото на нежната си половинка!

22.08.2015г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Сексуалните удоволствия могат да се подсилят по безброй начини, стига да знаем как да стимулираме точното местенце. 

Мъже, длъжни сте да се постараете малко повече върху женските ерогенни зони, ако искате да задоволите любимата си!

Скалп

Много хора биха се учудили, че скалпът се брои се ерогенна зона, но това е факт. По него има богата мрежа от неврони, които чрез правилната стимулация доставят невероятна наслада и разпалват любовната игра.

Докосвайте с върха на пръстите си косата на половинката си. След като вплетете пръстите си дълбоко в косите й, масажирайте нежно скалпа. Правете това, докато целувате врата й и ще я предразположите.

Врата

Едно от най-силно ерогенните места е вратът. Той е и зоната, на която мъжете обръщат много повече внимание, от която и да е друга зона. 

Преместването леко надолу към деколтето обаче може да се окаже много добър ход. Избягвайте заседяването на едно и също място, защото нервната система свиква с дразнението и възбудата отслабва.

Вътрешната част на бедрата

Бедрата са най-близката част до гениталиите, затова са и силно чувствителни. Галейки и целувайки вътрешната им част ще повишите градуса на възбудата до непоносимост. Дори можете да накарате половинката си да се поддаде на неподозирани дотогава сексуални желания, кой знае!?

Талия

Леко гъделичкане, нежен допир с върха на пръстите или целувки с ъгълчетата на устните – всичко това е позволено в областта на талията! Дори е горещо препоръчително. Не я отминавайте просто така. Наблегнете на талията и ще разгорещите нежната си половинка.

Краката

На краката трябва да се обръща специално внимание. Масажирайте ги, смучете пръстите, изпратете сексуални тръпки нагоре по цялото й тяло! 

Гърдите

За къде без гърдите! Вероятно няма нужда от споменаване. Надали има мъж, който да отмине женските гърди просто така, но все пак сме длъжни да ги споменем! Внимавайте с грубостта. Гърдите все пак са нежен орган, който лесно се наранява. 

Зоната под гърдите

Много жени имат не толкова чувствителни зърна, колкото участъците около тях. Ако досега не сте опитвали – целувайте любимата си около гърдите и в долната им част, дори в областта около началото на корема. По извивките на тялото ще разберете дали това е нейната любима ерогенна зона.

Дупето

Жените обичат да се обръща внимание на дупето им. То прави играта още по-вълнуваща дори за мъжа. Даже можете да включите и най-смелите си фантазии, например напляскване. С какво – вие решавате!

Зад коленете

Едва ли е очевидно за всеки, че зад коленете може да се крие истинско съкровище на страстта. Почти няма жена, която да не обожава целувки зад коляното. Опитайте и ще се убедите.

Коментирай