Интимно

Тайни, които трябва да знаем за мъжете

Понякога, мъжете харесват същите неща като нас

28.08.2015г. / 17 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Опитвайки се да разберем любимите ни мъже, често стигаме до извода, че нищо не знаем за тях. Ако знаехме някой тайни за представителите на силния пол, би ни било много по-лесно да общуваме с тях. Какви тайни? Ето един пример.

Замисляли ли сте се, че на партньора ви му е също толкова трудно да преживее дните на месечния ви цикъл, колкото и на вас? Ето една тайна за него. Споделяме още няколко, които е добре да знаете. 

Мъжете обичат да се гушкат

Въпреки че рядко го показват и още по-рядко биха си признали, представителите на силния пол, обичат да се гушкат. Трудно им е да признаят, защото смятат, че е твърде момичешко. Но гушкането е шанс, в който двамата партньори се свързват на физическо ниво, което не е сексуално.

Докосват се...Това е удовлетворяващо както за дамите, така и за техните силни половинки. Понякога мъжете искат да се вържат именно по този начин. 

Мъжете имат нужда да не бъдат по-силната половинка

Въпреки че мъжете са по-силната физическа страна, те биха искали да бъдат силни и психически. Да са опора на своята половинка, да бъдат водещата страна при взимането на решения и т.н.

Но понякога могат да бъдат уязвими и да копнеят за вашата емоционална подкрепа. Така че, ако се намирате в една връзка, не забравяйте, че любимият ви има нужда от вашето разбиране и подкрепа.

Наблюдават ни

Жените винаги мислим, че половинките ни, не забелязват новите ни придобивки, малките промени, които правим във външния вид, музиката, храната, филмите, които ни карат да се чувстваме развълнувани, начина, по който отмятаме косите си и т.н.

Истината е, че мъжете намират всичко това за очарователно и забелязват по-голяма част от нашите стъпки. Оценяват всичко това, но понякога просто не го споделят с нас.  

Свързани статии

Понякога, мъжете харесват същите неща като нас

Те могат да проявят интерес към нашите женски предавания и любими филми. Независимо дали става въпрос за „Сексът и градът“ или някой силно драматичен филм, мъжете могат да намерят нещо интересно, вълнуващо и дори да се просълзят. Това, че са мъже, не означава, че не могат да бъдат чувствителни. 

Мъжете са склонни да крият своите дълбоки емоционални рани

Когато един мъж преживява труден период, често крие емоциите си. За него е трудно да покаже своята уязвимост, защото е възпитан да бъде силен. Мъжете изразяват своите страхове и премеждия по различен от този на жените начин. Затова, когато се съмнявате, че половинката ви страда, не пропускайте комуникацията помежду ви. 

Снимка: istock

Коментирай