Интимно

Как да направим секс поза "Каубойка" вълнуваща?

Играйте си с тялото на партньорката

01.09.2015г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сексът е форма на изкуство в любовта, то ние сме творците в него. Затова днес споделяме няколко трика, с които да направите секс поза „Каубойка“ още по-вълнуваща.

След мисионерската, тази поза е една от най-често практикуваните и предпочитани. Ето защо е важно да я разнообразяваме, за да бъде всеки път така възбуждаща.

Играйте си с тялото на партньорката

Оставете любимата ви да контролира ритъма, докато вие играете с тялото й. Стимулирайте гърдите и клитора й. Движете ръцете си в нейния ритъм. Докосването на клитора може да доведе партньорката ви до множествен оргазъм. 

Повдигнете бедрата

Когато сте възседнали партньора си, накарайте го да свие леко краката в коленете си. Това повдигане на бедрата ще увеличи стимулацията и за двамата ви, а изживяването ще бъде невероятно. 

Задръжте я

Ако искате да стимулирате само с няколко тласъка G-точката, хванете партньорката си за талията или бедрата. Когато тя прави движение надолу, лекият възбуждащ натиск, който ще й окажете, ще осигури по-дълбоко проникване.

Не забравяйте, че и вие може да определите ритъма, като се движите енергично в нея. 

Седнали

Още един вълнуващ вариант за разнообразяване на секс поза „Каубойка“ е този, в който партньорите са лице в лице. Седнете удобно на спалнята, а любимата ви ще седне с лице към вас. Тук и двамата може да контролирате ритъма, както и да е докосвате по шията, гърдите, интимните част. Вариант, който отново осигурява дълбоко проникване.  

Свързани статии

Клекнала каубойка

Ако все още не сте опитвали този вариант на секс поза „Каубойка“,  не го пропускайте. Нека партньорът ви да легне удобно по гръб. Този път не сядайте върху него, а клекнете. Имате възможност да контролирате дълбочината и ритъма на тласъците, което ще ви помогне да достигнете до множествен оргазъм.

Играйте със себе си 

Мъжете намират за изключително секси, когато хапете устните си, играте със зърната или клитора си. Дайте им шоу, за да гледат. 

Снимка: istock

Коментирай