Интимно

Любовен хороскоп за 7-13 септември 2015

Любовта е във въздуха

07.09.2015г. / 08 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Благодарение на Марс и Уран енергията в любовта ще е наелектризираща. Използвайте я, за да постигнете желаното. Не са изключени конфликти и любовни бъркотии. Разчистете недоразуменията и се отдайте на повече романтика. Вселената ще съдейства на тези, които търсят щастие в любовта.

Овен

Очакват ви вълнуващи дни. Любимият човек може да ви изненада приятно. От друга страна, ако получите покана от някой, който е привлякъл вниманието ви, не отказвайте. Няма да съжалявате!

Телец

Любовта е във въздуха. Разположението на планетите ще ви донесе много положителни промени в любовта. Ако се намирате във връзка вие и половинката ви може да решите, че ви е време за бебе! Ако сте самотни, потърсете любовта!

Снимка: istock

Близнаци

Това може да не е най-добрата седмица за романтика. Тези от вас, които са обвързани, ще имат много въпроси по отношение на любимия човек. Чувствате се така, сякаш той или тя крият нещо от вас. Задвижете комуникацията и не отлагайте обсъждането на важни въпроси.

Рак

Няма да ви бъде леко в сектора на любовта. Вие и половинката ви ще бъдете изправени пред проблем. Няма да бъде лесно да постигнете разбирателство. Това ще ви накара да се почувствате разочаровани. Не позволявайте на емоциите да надвият любовта ви.

Коментирай
Свободно време