Интимно

Той говори едно, а прави друго

Лайф коуч Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка за рубриката „Какво те мъчи в любовта“

10.09.2015г. / 15 55ч.
Мария Дуковска
Снимка: Itock

Снимка: Itock

Въпрос от читателка за рубриката „Какво те мъчи в любовта?“:

Въпрос: Здравейте! Аз съм на 22 г. От известно време излизам с мъж на 30 г. С него се чувствам много добре, той казва същото за мен, но проблемът е, че се виждаме много рядко – в седмицата веднъж. Наскоро ми се извини и ми обясни, че проблемът не е в това, че не иска да ме вижда, напротив било му много добре с мен, но имал много работа и други неща на главата. След като си поговорихме, му казах, че няма смисъл да продължаваме да поддържаме контакт, след като не се виждаме, каза ми, че съм права и ще се промени, за да ми покаже, че иска да ме вижда.

Друг проблем е, че казва, че много го притеснява това, че съм на 22 г., а той на 30 и той е на една вълна от живота си, аз на друга, понеже аз съм студентка и имам още една година да уча в друг град и той мисли вече за семейство и иска човек до себе си... Аз му обясних, че няма как да знае какво искам, след като не ме е опознал и като не се виждаме... Както и да е, след този разговор се видяхме, след това продължихме да си пишем и да се чуваме, но проблемът с виждането си остана по същия начин.

От няколко дни не сме си писали и чували, смятам да оставя нещата дотук, но много се измъчвам, понеже искам да го виждам и не мога да разбера едно – защо казва, че иска да ме вижда и да е с мен, а не го прави.

Ева Кулева: На твое място не бих се занимавала с въпроса „защо“. Бих се фокусирала върху фактите.

По-важно е какво прави един мъж, а не какво казва.

Когато един мъж иска да прекарва повече време с една жена, той намира начин. В противен случай, намира извинения.


Ева Кулева

лайф коуч и ментор

Rare Life Coaching

0889 237 207

https://rarerelationships.eu/video-blog/

* * *

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
Здраве и красота