Интимно

Любовен хороскоп за 28 септември – 4 октомври 2015

Меркурий продължава да се движи ретрограден в знака на Везни

28.09.2015г. / 15 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица предстои лунно затъмнение, което несъмнено ще повлияе на любовния ни живот. Някои представители на зодиакалните знаци ще проявят своята егоистична страна към половинката си.

От друга страна Меркурий продължава да се движи ретрограден в знака на Везни. Ще има забавяне на делата в любовен план. Ето какво да очаквате в сектора на любовта за последните дни на септември и първите на новия месец.

Овен

През тази седмица ще се опитате да останете верни на себе си, но това ще бъде за сметка на половинката ви. Опитайте се да намерите някакъв баланс. Разговор в сряда може да доведе до стари и неразрешени проблеми, които е време да изчистите.

Телец

Възползвайте се от Луната във вашия знак от вторник до четвъртък. Това ще ви помогне да видите ситуациите, в които ще попаднете с партньора си. Ще имате възможност и да разгърнете емоциите си, ако по някакъв начин сте ги задържали в себе си. Очаква ви една хубава седмица в сектора на любовта.

Снимка: istock

Близнаци

Промените в социалния ви живот може да предизвикат по-голямо объркване в любовния ви такъв. Ако мислите да сложите край на връзката си, направете го така, че да не последват усложнения за вас.

Рак

Вътрешните боричкания и несигурност може да нарушат хармонията във вашата връзка. Предстоят ви важни разговори с половинката ви. Бъдете внимателни в комуникацията, защото бъдещето на вашата връзка е застрашено. Време е да изгладите недоразуменията.

Коментирай