Интимно

Срещни любовта, но къде?!

Местата, на които да срещнем идеалната любов

01.10.2015г. / 14 25ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Мечтаете ли да срещнете идеалния мъж? Необвързаните дами, пък и нещастно обвързаните – всички мечтаят за едно (и е напълно нормално) – да срещнат човек, който ще ги допълва, който ще ги обича безрезервно и който ще ги цени такива, каквито са.

Ако досега нямате късмета да срещнете точно такъв човек, не стойте у дома да чакате щастието просто да ви връхлети! Нещата невинаги се случват като на филм, така че трябва да направите нещо по въпроса!

Къде да отидете, за да увеличите шансовете да срещнете подходяща половинка?

1. В приют за животни

Ако обичате животните и искате да им помогнете, приютите за бездомни любимци биха ви предоставили възможността да срещнете мъж, който обича животните колкото вас. Много често различията в разбиранията за животните предизвикват разногласия – вие обичате кучета, той котки. Вие искате домашен любимец, той не.

Така че, опитайте! Може и някъде там сред изгубените пухкави души да срещнете и вашата сродна, кой знае!

2. В библиотеката

Ако искате да срещнете някой интелигентен любител и ценител на изкуството, някой с вкус и внимание към естетичното, отидете в библиотеката. И не го правете само веднъж – ходете там редовно! Така ще увеличите шансовете си някой самотен, но интелигентен джентълмен да ви забележи.

3. В магазин за мебели

Да се грижиш за дома си е положително качество. Ако често си правите разходки до някой от магазините за обзавеждане и ремонти, можете да срещнете мъж, който държи на домашния уют, а това е много важно за една връзка.

4. В любимото кафене

Обичате ли да посещавате кафенета? Представете си, че седите в някой уютен ъгъл с лаптопа си и чаша горещо, ароматно кафе, а срещу вас седи пленителен сладур, който ви се усмихва! Как да не обичаш кафето?!

5. В книжарницата

Любовта към книгите издава интелект, аналитична мисъл, желание за научаване на нови неща и надникване в непознати светове. За една истинска любителка на книгите е важно половинката й да споделя тази любов.

Именно заради това следващият път, когато отидете в книжарницата, огледайте се по-добре. Може той с главно „т“ да е някъде там!

6. На състезание

Ако вие сте спортна натура и обичате да се състезавате, състезанията и конкурсите са мястото, където трябва да си отваряте очите по-обстойно, за да забележите подходящ за вас мъж.

За ценителките на спорта е важно мъжът до тях да изглежда добре.

Снимки: iStock

Коментирай