Интимно

Зарязана, но по-щастлива от всякога – как?

Какво да направите, за да го накарате да съжалява, че ви е изгубил?

06.10.2015г. / 12 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Разделите са трудни, особено ако вие сте зарязаната половина. Искате отговори, искате отмъщение, искате много неща, които в крайна сметка ви карат да изглеждате слаба и уязвима.

За да избегнете това, направете някои неща, с които не само да покажете, че сте по-силна от всякога, но и да преодолеете по-лесно раздялата и факта, че сте зарязана.

Направете така, че да ви види щастлива

Публикувайте свои снимки, на които сте усмихната, весела и сред приятна компания. Така бившият ви ще види, че не е нанесъл никаква емоционална вреда на личността ви. Това е една своеобразна спечелена битка за вас.

Сменете визията си

За да подчертаете колко добре се чувствате не само пред околните, но и пред себе си, променете нещо във външния си вид. Ако не сте готова на радикална промяна, смяна в някой от акцентите също е вариант за повдигане на самочувствието.

Купете си нови дрехи, направете си прическа, сменете цвета – всичко, което би ви накарало да се чувствате добре. Виждайки колко добре изглеждате, той ще се зачуди как е могъл да скъса с вас!

Недейте да злословите срещу него

В никакъв случай не пишете лоши коментари в социалните мрежи срещу бившия си, още повече на неговата стена. Дори да е направил нещо ужасно, дори връзката ви да е била кошмар, опитайте се да запазите спокойствие и достойнството си пред широката общественост.

Приятелите и близките ви ще знаят всички подробности, но останалите ви контакти в социалните мрежи надали биха погледнали с добро око, ако изливате гнева и омразата си точно там.

Снимка: iStock

Никога не му пишете съобщения под влияние на алкохол

Когато човек е подпийнал, знаем на какво е способен. Ще му напишете неща, за които на следващата сутрин горчиво ще съжалявате. Затова ако излизате на купон с приятели, предупредете ги да не ви разрешават да му пишете в никакъв случай.

Един-единствен есемес е достатъчен, за да провали „победата“ ви в раздялата.

Свързани статии

Запишете се на нещо креативно

Впечатлете не само с външния си вид, но и с нещо продуктивно и креативно, което ще ви донесе аплодисментите на близките и приятелите ви и ще повдигне самочувствието. Запишете се на уроци по свирене на инструмент, танци или каквото и да е хоби – стига да ви носи удовлетворение.

Не забравяйте да публикувате постиженията си в социалните мрежи, както и да се радвате на успехите си.

Не отмъщавайте

Ключът към емоционалното равновесие не е в отмъщението. То ще ви донесе само негативи и няма да ви накара да се почувствате по-добре. Дори да си мислите, че точно това заслужава той, не се поддавайте на изкушението (колкото и всъщност да го заслужава).

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
. ( преди 8 години )
abe ti ,,, nqma li da spresh s tapite si komentari pod vsqka statiq.glupostite ti draznqt veche.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
da be da kato vi zareje nqkoi togava elate na menee!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар