Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Водолей?

Мъжът Водолей като съпруг е един от най-благородните в зодиака

08.10.2015г. / 15 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на зодия Водолей са интересни личности. Винаги успяват да направят впечатление. Любопитни са, амбициозни и постигат големи успехи в работата си. Имат богато въображение и са добри слушатели. Но какъв брак ви очаква с представители на тази зодия?

Жената Водолей в брака

Дамите родени под този зодиакален знак не встъпват лесно в брак. Въпреки това от всички нежни представителки на зодиакалните знаци, те са най-подходящи за семейство. Талантливи, интелектуални личности и много адаптивни.

Приемат предизвикателствата на деня, многото служебни ангажименти, а в края на деня винаги намират сили да се погрижат за любимите си хора. Дамите Водолеи са не само изключителни домакини, но преди всичко приятели на половинките си.

Като персонаж всяка представителка на знака е самостоятелна, не твърде емоционална, щедра, благородна и понякога тази й черта измества нейните лични нужди, за да може да бъде отдадена на другите. За да може един мъж да я впечатли, той трябва да бъде достатъчно умен и интересен като личност. В любовта си към него, тя е вярна, но иска да не й бъде ограничавана свободата.

Мъжът Водолей в брака

Мъжът Водолей като съпруг е един от най-благородните в зодиака. Той е не само добър любовник, но и приятел на половинката си. Общителен е, нежен, интелигентен и винаги е готов да подкрепи близките си.

От партньорката до себе си очаква тя да бъде преди всичко дама и понякога да му прави приятни изненади. Когато се налага да вземе сериозни решения, той никога не се поколебава. Има много приятели, идеалният джентълмен и грижовен татко.

Свързани статии

Въпреки тези си положителни качества, мъжът Водолей по-често е равнодушен. Когато му липсва разнообразие в леглото е склонен да се забавлява с друг партньор. Една жена би могла да привлече вниманието му, ако е много умна и имат сходни интереси и хобита.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 8 години )
скучна.../ нищо лично,ама/ явно просто не си я предразположил достатъчно за да се развихри :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Бивша моя приятелка"Водолей".... абсолютно скучна кифла в кревата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
( преди 8 години )
Изключително точен коментар за мъжа-водолей, почти автопортрет във всяко едно отношение :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар