Интимно

Мъжки знаци, които объркват жените

Той ви пише късно вечер

10.10.2015г. / 15 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта има много красиви, но и сложни моменти. Онези, в които получаваме объркващи знаци от представителите на противоположния пол, са тези, върху които си заслужава да помислим, защото чувствата ни не са за подценяване. Ето някои от най-объркващите сигнали, които мъжете ни подават.

Казва, че ви харесва, но не търси сериозна връзка.

Когато чуете тези думи, най-доброто, което може да направите за себе си е да се отдалечите възможно най-бързо от този човек. Ако търсите мимолетно забавление – отдайте му се.

Когато някой ви харесва истински, намира ви за интересна личност, той ще иска да бъде с вас. В останалите случаи сте само забавление за него.

Пише ви есемеси, имейли и съобщения в социалните мрежи, за да разбере как сте, какви са плановете ви за вечерта, но не предприема следващи действия, не ви кани на срещи.

Разбира се, възможно е някак „случайно“ да се засечете въпросния ден или вечер в заведението, но това не е официална среща. В същото време, когато вие му пишете, той рядко отговаря на съобщенията ви.

Прекалената мистика е объркваща, посланието, което ви изпраща той е повече от объркващо, но не подсказва развитие на взаимоотношенията в желаната от вас посока.

Той ви пише късно вечер.

Защо ли го прави, не е ли това поредният смесен сигнал, който ви изпраща? Очевидно е, че след като ви търси в късните часове на деня, иска само краткотрайно сексуално забавление. Може би, защото не търси връзка, не би се обвързал с вас или вече има половинка до себе си.

Споделя снимки с вас в профилите в социалните мрежи.

Това е страхотно до момента, в който не разгледате албумите му и не установите, че той просто е колекционер на красиви момичета. Среща се с тях, забавлява се, снима се и показва завоеванията си. Тези снимки не показват сериозни намерения към вас.

Свързани статии

Изпраща ви поглед, който казва „Много те харесвам“, но все още не знае името ви.

Всеки път, когато се видите, сякаш си говорите с поглед, усмихвате се, може би се и поздравявате, но той не предприема стъпка напред. Защо? Вероятно е обвързан, притеснителен, несигурен дали нямате половинка до себе си и т. н.

Един смесен сигнал, в който, ако вие не направите крачка напред, за да разгадаете мистиката, ще ви остави с напразни надежди, че той все някога би ви заговорил.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 8 години )
",,,", звъчиш ми малко като гузен негонен бяга по коментарите за Бойко по всички статии, където те срещам ;). Тези послания към Бойко ли са и ако ДА - сигурна ли си, че той чете това списание ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар