Интимно

Какво показва палецът ви за любовния ви живот?

Ако първата половина на палеца ви е по-дълга от втората, за вас любовта е страст

24.10.2015г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че ако вашият показалец е по-къс от безимения ви пръст, то вие сте привлекателна и харизматична личност, на която трудно може да се устои? От друга страна палецът ни издава какви сме в любовта. За да разберете повече за себе си и любовния ви живот, огледайте добре палеца си и вижте какви са характеристиките отговарящи за него.

Ако първата половина на палеца ви е по-дълга от втората.

За вас любовта е страст! Верни сте на половинката си, а когато се влюбите не само сте напълно отдадени на любимия човек, но на моменти любовта ви сякаш задушава. Има ли любов в живота ви, всичко е като една еуфория и винаги се отразява на работата или обучението ви.

Склонни сте да пренебрегнете всичко, което е било приоритет до този момент за вас за сметка на любовта. Когато позвъните на любимия човек, но той по някаква причина не ви отговори или не ви върне обаждането, вие сте готови и на невъзможното, за да разберете какво се случва. Бъдете внимателни, защото може да изплашите любимия човек.

Ако първата и втората половина на палеца ви са с еднаква дължина.

Вие мислите стратегически и когато искате да постигнете целите си имате специфичен подход. Това важи не само за личните ви цели, но и за любовния ви живот. Винаги умеете да преценявате добре партньорите си, техните чувства и лоялност.

Това ви позволява да не дадете прекалена свобода на чувствата си и да не бъдете заслепени в любовта. Умеете добре да контролирате емоциите си. Това от друга страна ви прави на моменти монотонни в развитието на взаимоотношенията.

Свързани статии

Ако втората половина на палеца ви е по-дълга от първата половина.

Вие сте стабилна личност, която е здраво стъпила на земята. Притежавате много умения, имате аналитичен ум и никога не бързате при взимането на решения. Това важи и за любовния ви живот. Когато се влюбите не давате пълна свобода на чувствата и емоциите си или поне не в началото.

Трудно изразявате вълненията си към този, който е развълнувал сърцето ви, може би защото се страхувате да не бъдете отхвърлени или наранени по някакъв начин.

Снимка и идея: quizane.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Krasi ( преди 8 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 8 години )
2 rate up comment 3 rate down comment
sdv ( преди 8 години )