Интимно

Любовен хороскоп за 2-8 ноември 2015

Много романтика и страст

02.11.2015г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на ноември романтиката ще отбележи своя връх. Положително влияние върху връзките и намирането на нова любов ще окажат Венера и Марс. Ето какво показва звездната карта за любовта.

Овен

За тези от вас, на които офис романтиката през последните дни и седмици е развълнувала сърцето им, ще настъпи вълнуващ период. Най-вероятно вие и обектът на вашето желание ще започнете сериозна и красива връзка или ако вече се намирате в такава, ще я обявите пред вашите колеги и близки.

Но бъдете внимателни! В неделя Венера ще се премести в сектора на вашите взаимоотношения и ще трябва да обърнете повече внимание на комуникацията между вас и любимия човек.

Телец

Още в понеделник Венера и Марс ще направят красива връзка във вашия сектор на романтиката и това ще събуди много искри между вас и половинката ви. Ако отскоро сте започнали любовна връзка, ще започнете да се усещате с половинката си не само на физическо ниво. В случай, че се намирате в дългогодишна връзка, хармонията между вас и любимия човек ще се усеща през цялата седмица.

Снимка: istock

Близнаци

За обвързаните представители на зодията предстоят спокойни дни, в които е добре да обърнат повече внимание на половинката или поне да се опитат да балансират между работата и любовта. След неделя Венера ще навлезе в сектора на любовта и ще разкрие нови перспективи за необвързаните Близнаци.

Рак

В понеделник Меркурий навлиза в любовния сектор, което ще направи комуникацията между вас и половинката ви по-лесна. За това ще помогне и влиянието на Венера и Марс и ще разкрие възможности пред вас за укрепване на връзката ви. Не забравяйте и за страстите в спалнята, които допълнително ще разпалят искрите между вас.

Коментирай
Свободно време