Интимно

Как да „оцелеете“ на семейно събиране с роднините на гаджето?

Няколко съвета, които ще ви помогнат да бъдете възприета добре

01.11.2015г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Първите трепети от любовната връзка са много сладки и вълнуващи. Но идва моментът, в който трябва да започнете да се срещате с роднините на гаджето си. Не ви стига това, ами семейните поводи за събирания започват да се трупат и е крайно време да спрете да отказвате присъствие.

Какво трябва да направите, за да „оцелеете“ в адския кръг от роднини, втренчили поглед във вас?

Бъдете себе си

Преди всичко не играйте чужди роли. Бъдете доколкото е възможно естествена и непринудена. Не се насилвайте да слагате маски, но и не стойте с мрачна физиономия цяла вечер!

Облечете се адекватно

Един от най-лошите избори, които една жена може да направи е да се облече съвършено неподходящо за семейно събиране, особено в началото на връзката, когато роднините още не я познават и ценят.

Разголените и предизвикателни тоалети са напълно забранени. Късите поли и рокли, показващите се презрамки на сутиена – изобщо всичко, което подсказва по някакъв начин за неуважение и предизвикателност трябва да бъде елиминирано от облеклото.

Подгответе се

За да не се чувствате като в небрано лозе, когато приятелят ви ви представи пред роднините си, попитайте го предварително за важни неща относно всеки един от роднините му. Ако сте запознати в известна степен с особеностите във фамилията, ще ви е много по-лесно да завържете качествен разговор и да направите добро впечатление.

Сприятелете се с някого

Ако гаджето ви има сестра, например, която познавате отпреди това, възползвайте се тя да ви помогне в по-плавното въвеждане в семейните отношения. Момичетата се подкрепят, нали?

Не стойте залепена за него

Прави лошо впечатление, ако непрекъснато стоите до приятеля си като удавник за сламка. От такова поведение личи задължението за присъствие и нежеланието за искрена компания. Роднините му няма да се почувстват добре, ако демонстрирате нежелание да общувате с тях, а да сте залепена само до приятеля си.

Не споделяйте прекалено

Информацията като за начало трябва да е синтезирана и премерена. Всички ще се опитват да ви опознаят, задавайки всякакви въпроси, но не прекалявайте с отговорите. Прекалената прямота може да ви изиграе лоша шега на този етап.

Не бъдете високомерна

Твърде агресивното заявяване на личността в такива ситуации няма да ви спечели дивиденти, напротив. Ако сте прекалено високомерна и изграждате стена пред себе си, няма да бъдете приета добре. Вместо това се постарайте да се държите вежливо и дружелюбно.

Не се престаравайте

Старанието винаги се възприема добре за разлика от престараването. Никой не адмирира прекалено отявленото желание за харесване, стоящо изкуствено и подправено. Ако искате да сте приета радушно и най-вече да бъдете харесана от роднините на възлюбения си, не показвайте фалшиво престараване в изказванията и постъпките.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
До ,,,: haha ili skapiq ti Boiko prosto ne te e kanil na takova sabirane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар