Интимно

Какво говори изборът на презерватив за него?

Предпочитанията към определени кондоми издават мъжката личност

10.11.2015г. / 16 10ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Замисляли ли сте се защо приятелят ви избира точно определен вид презервативи? Всеки мъж има своите предпочитания и те са обвързани с неговата личност.

Какъв характер носи вашият приятел можете да разберете според това какви кондоми предпочита!

Флуоресциращи кондоми

Или приятелят ви има погрешни схващания за женската анатомия, или е имал неприятен опит в миналото, свързан с болезнени травми по време на полов акт. Вероятно той иска да вижда добре пениса си в тъмното, за да е наясно какво предстои.

Презервативи с различни вкусове

Ако предпочита обикновен презерватив с вкус на ягоди, той е много открит човек. Ако предпочита бананов вкус, той притежава страхотно чувство за хумор. Шоколадовият вкус подсказва, че той е истински прелъстител. Кондомите с вкус на бекон говорят за твърда лъмбърсексуалност.

Оребрен кондом

Най-хубавото при оребрените презервативи е, че носят допълнително удоволствие най-вече за жените. За неговата личност изборът на уребрен презерватив говори, че той търси сексуално преживяване, което да е възможно най-приятно и незабравимо. Той обожава секса и има големи очаквания от любовниците си.

Снимка: iStock

Без лубрикант

Той е егоист, който предпочита собственото си удоволствие пред това на половинката си. Не е склонен на компромиси и е с много твърд характер. Обича да властва и нарежда. Когато обаче му скръцнете със зъби, омеква като памук.

Свръхтънък кондом

Приятелят ви не се страхува да поема рискове. Обича предизвикателствата и приключенията. Внимавайте, защото тези типове мъже са склонни към изневяра. Те обичат секса и са готови да се впуснат в най-опасната връзка, само ако сексът е страхотен.

Ако обаче успеете да грабнете сърцето на такъв мъж, той ще бъде в краката ви.

Обикновен лубрикиран презерватив

Той е предсказуем, некреативен и няма особено въображение в леглото. Все пак, той е мъж, на който може да се разчита. Обича да вижда удоволствието в очите на партньорката си. Винаги можете да разчитате на такъв мъж, независимо дали ви е интимен партньор или просто приятел.

Мъжете, които избират такива презервативи често са плахи, неуверени в общуването. Дори в леглото са малко лишени от страст, но са готови да направят всичко възможно, за да задоволят любовницата си.

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 8 години )
Що за глупости? С вкус на риба са най-вървежни в България...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар