Интимно

Различни видове...пениси

Пенис приличащ на буквата „С“

06.11.2015г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Величествен, мистериозен, понякога събуждащ женското възхищение. Пенисът! Господарят на мъжкото достойнство, на който отделяме специално внимание, когато става въпрос за секс.

Срещаме го в различни форми и размери и в зависимост от тях изпитваме незабравимо удоволствие или оставаме леко разочаровани. Тук са няколко вида пениси, които може би сте срещали в спалнята.

Магьосникът

Той е дискретен вид пенис и е пълен с изненади, защото никога не знаеш колко голям може да стане. На пръв поглед изглежда малък, но след няколко минути нежна стимулация от страна на мъжа или неговата партньорка, обемът му може да се увеличи с 2-3 пъти. Истинска магия!

Разочароващият

Този вид пенис изглежда внушително още преди да е достигнал до ерекция. Видът му може да събуди много сексуални фантазии, които в последствие да бъдат бързо разрушени. Разочароващият пенис по време на възбуда не променя първоначалния си размер и дължина.

Бананът

При достигане на ерекция този вид пенис наистина прилича на леко извит банан. Неговите размери не са внушителни, но ще се изненадате колко перфектен натиск оказва по време на проникване. Пенисът тип банан може да намери много точно вашата G-точка, особено по време на „кучешката“ секс поза.

Снимка: istock

Пенис приличащ на буквата „С“

Сравнително рядко срещан вид пенис, който по време на ерекция леко се закривява на дясната страна. Състоянието се нарича болест на Пейрони и предизвиква често дискомфорт, болка и се дължи на фиброзна съединителна тъкан вътре в пениса или след травма на половия член. Добрата новина е, че се лекува, а дотогава може да се насладите на секс поза „лъжички“, която е идеална за този вид пенис.

Като гъба

Както подсказва името, този вид пенис се отличава с по-голяма главичка. Обикновено размерът му е по-малък за сметка на главичката. За да извлечете максимално удоволствие от него, опитайте кучешка секс поза.

Като пън

Пенис, който е по-дебел, за сметка на дължината. Въпреки това с по-дълбоки тласъци от страна на вашия партньор, може да стимулирате всяка една точка на влагалището ви и да достигнете до връхната точка с този малък приятел.

Като молив

Прав и равен от главичката до тестисите, досущ като молив. Този вид пенис е не само дълъг, но и тънък, което означава, че някои дами може и да не изпитат напълно удоволствие по време на полов акт. Също така, дългият пенис понякога може да направи проникването и по-болезнено, особено при интензивни и непремерени от страна на партньора тласъци. И все пак подходящи секс пози за този вид пенис са поза „лъжички“ и „ездачка.“

Свързани статии

Морковът

Морковът е може би един от най-желаните видове пениси от дамите. Той е тънък откъм главичката и постепенно се разширява към основата си. Проникването е лесно, приятно и с него ще достигнете до оргазъм при всяка една секс поза.

Сърдитият

При ерекция този пенис изглежда като ядосан, защото всичките му вени изпъкват ярко по него. В същото време е изключително твърд, но ще ви достави изненадващо страхотно усещане. И не се задоволявайте само с една секс поза.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ева ( преди 3 години )