Интимно

Любовен хороскоп за 30 ноември – 6 декември 2015

Добър любовен климат

30.11.2015г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на декември Венера ще даде своята мощна подкрепа за голяма част от зодиакалните знаци. Възможно е да има нотка на ревност или да се появят малки конфликти. Но те няма да помрачат иначе благоприятния климат в любовта. Вижте какво ви очаква в следващите редове.

Овен

За тези от вас, които са в сериозна връзка, през тази седмица, акцентът ще бъде не толкова към романтиката, колкото към общите ви финанси. Има голяма вероятност да решите да направите големи инвестиции заедно, като покупка на жилище. Въпреки това се опитайте да обърнете повече внимание на романтиката.

Телец

Очаквайте повече хармония между вас и партньора ви тази седмица. В петък вашата управляваща планета, Венера, ще се премести в сектора на взаимоотношенията и ще остане там до 30 декември. Ще почувствате засилване на любовта на едно по-дълбоко ниво, ще имате желание да се ангажирате с половинката ви в отношения, които имат перспектива.

Снимка: istock

Близнаци

Във вторник вие и вашият партньор ще се насладите на изключителна комуникация помежду ви. За тези от вас, които все още не са намерили любовта, след петък има вероятност офис романтиката да започне да се развива. Очаква ви силна химия с колега.

Рак

Необвързани ли сте? Търсите този специален човек, който ще улови сърцето, тялото и душата ви? В петък Венера ще навлезе във вашия сектор на любовта и ще се задържи там до края на 2015 година. Дотогава имате мощната подкрепа на тази планета да се запознаете с някоя специална личност.

Коментирай