Интимно

Защо секс поза обратна каубойка е страхотна?

Сексът е по-интересен

29.11.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Коя е любимата ви секс поза? Следващите редове ще ви представят предимствата на секс поза обратна каубойка. Всичко, което трябва да направите е да възседнете партньора си с гръб към него. Тази позиция е в пъти по-удобна от познатата ви секс поза каубойка. Защо трябва да се доверите на това изживяване? Ето няколко възбуждащи причини.

Жената определя темпото

Какво повече може да възбуди вас и партньора ви от това вие да поемете контрола във ваши ръце? В секс поза обратна каубойка вие поемате и определяте темпото. Също така може да контролирате и променяте ъгъла на проникване.

Чувството за власт ще възбуди вас, но и половинката ви, а това ще ви накара да се чувствате и изглеждате още по-съблазнителни в спалнята.

Секс поза обратна каубойка дава възможност на дамите да движат тялото си, така че да получат максимално удоволствие от нея. Могат да се накланят лесно напред, назад, на една страна, да полюляват бедрата си.

От друга страна това е добра възможност за тях максимално да задоволят партньора си стимулирайки с докосвания гениталиите му.

Не е толкова емоционално

За тези от вас, които търсят еднократен флирт или искат да поддържат сексуална връзка без тя да има перспективи за нещо по-сериозно, секс поза обратна каубойка е идеална. При нея няма толкова визуален контакт между партньорите, не наблюдавате емоциите на другия, които се изписват на лицето му по време на възбуда.

Също така почти няма телесен контакт, което възпрепятства до някаква степен и емоционалната близост.

Може да докосвате себе си

По-голяма част от дамите се нуждаят от някаква форма на клиторна стимулация по време на полов акт. В секс поза обратна каубойка, не само, че имате пълен контрол над проникването, но може и да се докосвате на тези места, на които ви е приятно.

Свързани статии

Това е една фантастична тренировка за жени

Няма съмнение, че секс поза каубойка ще ви донесе незабравимо удоволствие. Но от друга страна позата и движенията, които извършвате са една добра тренировка за бедрата и дупето ви. Това е бонус не само за вас, но и за партньора ви, който с всеки следващ път ще се наслаждава на стегнатото ви тяло.

Мъжете я харесват

Нека си го кажем – мъжете обожават да се настанят удобно на спалнята и да се оставят в ръцете на партньорката си. Дори и най-активният любовник понякога има нужда от мързелива секс поза. Подарете малко удоволствие на любимия си.

Коментирай