Интимно

5 разрушителни секс действия

На вниманието на дългогодишните партньори!

03.12.2015г. / 17 20ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Взаимоотношенията са трудно нещо. Нещата добиват статут на рутина, старанието намалява, а страстта и желанието се изпаряват или поне намаляват драстично с годините.

Никоя двойка, в която партньорите се обичат, не иска искрата да угасва. Но за да я задържите дълго запалена, трябва да полагате известно старание. Кои са най-лошите навици в леглото, които трябва да престанете да правите още сега?

Спрете да правите секс само в леглото!

Ясно е, че там е най-удобно, но ако го правите само там в продължение на години, сексът ще започне да ви се струва все по-малко привлекателно занимание.

Не го правете по едно и също време

Знаете как е – работа, стрес, годинките си казват думата, умора, недоспиване. Искате само да се приберете у дома, да легнете и да заспите. Че как иначе? Ако знаете точния час, в който обикновено правите секс, желанието ви ще се изпари тутакси.

Разчупете малко схемата. Бъдете по-спонтанни. Ще видите, че има и други моменти, в които си заслужава да правите секс. И колкото и да сте противници на сутрешния секс, ако го опитате ще се убедите, че той дава доста повече енергия и близост, отколкото сте предполагали!

Не залагайте на една и съща поза

Колкото и да се обичате, колкото и здрава да е връзката ви, ако правите секс в една и съща поза всеки път, желанието ви ще изчезне напълно. Има толкова различни и все приятни начини да се забавлявате под завивките, а и не само там!


Свързани статии

Не казвате на партньора си, когато ви е харесало

Притеснявате ли се? Нещо нередно ли намирате в това да го похвалите? Мислите, че няма да каже същото за вас?

Отърсете се от всички предразсъдъци и се отпуснете. Просто е редно да похвалите половинката си, когато го заслужава. Така ще знае на какво да наблегне следващия път.

Оставяте на него да направи първата крачка

Защо? Никога ли не ви се е приисквало да инициирате любовна игра? Колко по-секси ще се почувствате, ако го накарате да ви пожелае! Той също ще се разпали още повече, ако му покажете колко го желаете точно в този момент.

Снимки: Outnow.ch

Коментирай