Интимно

Сигналите, че сте се омъжили за точния човек

Всеки си има своята половинка някъде там – важното е да я открием!

04.12.2015г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка жена се чуди дали прави правилния избор, когато приема предложение за брак. След време мислите за правилния избор могат отново да се появят. Когато са налице неразбирателства и проблеми, няма как да не се запитаме: „Дали сгреших?“

Ако се питате дали сте се омъжили за правилния човек, вижте най-сигурните знаци, че сте направили точния избор!

1. Когато приятелките ви се оплакват от техните съпрузи или приятели, вие се чувствате неудобно, защото няма какво да кажете. Съчувствате на приятелките си, разбира те ги, давате им съвет, но не можете да се включите в тяхната риторика, защото нямате проблем със съпруга ви.

Не изпитвайте вина заради това, а напротив – радвайте се! Това е знак, че няма нищо сериозно, заради което да се чувствате зле от избора си на партньор.

2. Той не се опитва да ви промени. Това е много важно, защото е знак, че съпругът ви ви приема такава, каквато сте с всичките ви недостатъци и негативни черти на характера. Да обичаш личността с цялата й палитра е едно от най-важните неща в брака.

3. Съпругът ви винаги се хвали с вас пред своите приятели и колеги. Независимо дали сте получили повишение в работата или сте го изненадали с приятна вечеря, той винаги е готов да се похвали с вас, не просто да ви похвали.

Вие сте неговата гордост. Вие му носите щастие и уют и щом той иска целият свят да го знае, това е доказателство за уважение, вярност и любов.

4. Не се притеснявате да плачете пред него. Някои жени се чувстват слаби, когато плачат пред мъжете си. Ако вие не изпитвате никакво неудобство да разкриете женската си слабост и страхове, значи вашият партньор ви е истински близък и е до вас, дори в трудни моменти.

5. Липсвате си един на друг. Това понякога дори е по-ценно от „обичам те“, защото думите са просто думи, докато не бъдат подкрепени с действия. Когато усещате истинска липса и го признавате един на друг, това е по-важно от всичко.

6. Той е ваш отдушник и ви изслушва. Много мъже не си падат по това да изслушват женските терзания, но има и такива, които са готови да подадат рамото си, когато имате нужда. Ако вашият съпруг е такъв, значи сте направили правилния избор за себе си.

7. Ако спокойно можете да прекарате време заедно на почивка без да се карате това е много показателно. Във връзката ви цари разбирателство и уважение. С лекота отминавате дребните неразбирателства и сте готови да продължите почивката си щастливо – колко двойки могат да се похвалят с това?

Често пътуванията и почивките се оказват трудно препятствие за много двойки и доста често ваканцията се превръща в кошмар. Щом при вас това не е така, значи сте с точния за вас човек.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Незнам за тия сигнали, но вече съм й изчукал всичките "приятелки". Не остана да не съм минал някоя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар