Интимно

Щури секс пози за новогодишната нощ

Как да разнообразим сексуалния си живот навръх Нова година?

31.12.2015г. / 12 00ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

В новогодишната нощ страстите се разгорещяват, алкохолът е в изобилие, трапезата крие изкушаващи изненади, а половинката ви ви хвърля многозначителни погледи.

Зарежете всички задръжки и се впуснете в шеметна секс игра с нови и неизпробвани секс пози за новогодишната нощ!

Секс поза „звяр“

Това не е най-лесната секс поза за изпълнение, но пък дава възможността на половинката ви да се почувства истински владеещ положението.

Той трябва да приклекне пред вас. Вие да легнете по гръб и да притиснете коленете си към гръдния кош. С неговите колене той ще притисне задната част на бедрата ви. Натискът е по-голям, отколкото при всички останали секс пози.

Възможността за дълбоко проникване и допълнителна ръчна стимулация е налице.

„Балерината“

Тази секс поза е за по-пластични дами, които имат завидни умения в разтягането на крайници, сухожилия и мускули. Прекалено голямата разлика във височината на партньорите също би могла да е пречка за изпълнението на „балерината“.

Като цяло тази секс поза е много забавна и ще се хареса на онези, които си падат по секса лице в лице.

И двамата партньори са прави, гледат се в очите. Дамата вдига краката си, за да даде по-лесен достъп на партньора си. Той от своя страна помага като придържа краката на половинката си.

За по-малко пластичните двойки има модификация на тази секс поза – вдигнете само единия си крак и го подпрете на рамото на партньора си. За още по-голямо удобство – подпрете и гърба си на стената.

„Блъскащи се колички“

Тази секс поза е доста рядко упражнявана. При нея трябва да срещнете краката си едни срещу други. Краката на партньора ви трябва да дойдат под вашия таз, а вашите бедра да са разположени върху неговите.

Доближете интимните си части едни до други. Позата поставя пениса в малко необичайна позиция, но при повече упражнения ще се получи. Бъдете нежни с партньора си и ускорявайте темпото постепенно, за да не напрегнете пениса му прекалено.

„Бустър ездачката“

Тази подобрена версия на поза „ездачка“ е много интензивна и енергична. Тя е подходяща и за любителите на аналния секс.

Изглежда така, сякаш жената седи на стол. Седнала е в скута на партньора си, но с гръб към него. Краката се използват за баланс и са свити в коленете. Стъпете здраво на стъпалата си и започнете с приклякане да определяте темпото на проникване. Партньорът ви ще ви придържа за кръста, за да поема част от тежестта, а и за да участва в ритъма.

„Пеперуда“

Секс поза „пеперуда“ е много подходяща за изпълнение на ръба на леглото, дивана, масата или който и да е ръб в помещението – развихрете въображението си!

Жената ляга по гръб на избрания ръб, стъпва на пода и прикляка в полуклек. Мъжът също е в клекнала позиция между краката на партньорката си.

Тези щури секс пози ще направят новогодишната ви нощ по-незабравима от всякога!

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
awd ( преди 8 години )