Интимно

Червените флагове, подсказващи да не се омъжвате

Разчетете знаците и се доверете на усета си!

15.12.2015г. / 16 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Любовта заслепява. Розовите очила пречат да видим истината, а тя е, че не сме един за друг. Много хора са стигнали до този извод, но твърде късно, защото вече са били женени.

Има някои червени флагове, на които трябва да се обръща специално внимание преди да се направи голямата крачка, защото иначе може да е твърде късно. А и никой не иска да си губи времето с безперспективни връзки, нали?

Единият е излъгал за нещо голямо

Човешка черта е да пазиш своите тайни. Колкото и добре да ви се получават нещата, колкото и да се обичате и да си имате доверие, все по нещо остава дълбоко в сърцето. Но когато става дума за голяма и важна тайна, непростимо е тя да не бъде споделена. Винаги може да се превърне в препъникамък за брака. Представете си, че научавате за извънбрачното дете на съпруга си, например!

Не обръщате внимание на близките си като казват, че не сте един за друг

Не се вслушваме в съветите на семейството и приятелите. Мислим, че те не ни разбират. Някои дори мислят, че околните завиждат на щастието им.

Ако всички около вас са на мнение, че не сте един за друг, вероятно има причина. Невинаги е необходимо да се доверяваме на хората, защото малко или много те не са чак толкова навътре в интимния ни свят като половинката, но определено трябва да ни светне червена светлина, ако общото мнение е единодушно.

Сексът не е бил страхотен

Казват, че сексът не е чак толкова важен, колкото това да се разбирате и уважавате. Да, но и без тръпка накъде?

Ако между двама души няма страст от самото начало, как ще прекарат те остатъка от живота си заедно? С компромиси, мисли за друг, утеха в нещо коренно различно или в крайна сметка с примирение. Не правете това с живота си – изживейте го със страст!

Единият от партньорите е страстен колекционер

Може на пръв поглед да ви се стори, че това е безобидно. Но страстното и вманиачено колекционерство крие рискове от изпадане в крайности в много отношения. Винаги имайте едно наум дали такъв човек е подходящ за брак.

Снимка: Outnow.ch

Той е същият като майка си

Ако не се разбирате с майката на половинката си, как очаквате бракът ви да е спокоен. Още по-лошото е, ако той има повече нейни черти в характера си, отколкото свои индивидуални. Много бракове се развалят не просто защото свекървата не харесва снаха си, а защото съпругът взема страната на майка си и е съгласен с нея по невралгични въпроси.

Свързани статии

Били сте твърде млади

Младостта сама по себе си не е пречка за сключване на брак, но когато е съпроводена с наивност и липса на дългосрочна преценка, това се оказва пречка. Младостта често заслепява и прави нещата да изглеждат лесни и апетитни.

С течение на времето обаче се появяват все повече неподозирани проблеми, които „обръщат колата“. Честа причина за изчерпване на брачните взаимоотношения са изтърканите чувства с порастването. Представете си как бихте се чувствали, ако сте се оженили на 20, а на 30 вече осъзнавате, че нямате чувства и имате прекалено много различия със съзряването?

Единият лъже прекалено много

Хващали сте го да ви лъже много пъти по различни поводи просто ей така? Защо прощавате такова поведение? Сигурно си казвате, че послъгва за малки неща и не е чак толкова важно да изпадате в дребнавости.

Да, обаче тези дребнавости може и да ви спасят от нараняване. Хората, които лъжат за спорта и си измислят разни неща не са добра партия за брак, защото рано или късно ще ви сервират някоя огромна лъжа, с която няма да можете да се примирите.

Коментирай