Интимно

Защо мъжете изпращат снимки на пенисите си?

Дали жените са доволни от полученото съобщение...

29.12.2015г. / 16 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Бихте ли се зарадвали, ако гаджето ви ви изпрати снимката на пениса си? Повечето жени не биха сметнали това за секси, но има и любителки на мръсните снимки.

Мъжете обаче го смятат за супер секси и са склонни да изпращат снимките на мъжките си достойнства с голяма охота.

Няколко анкетирани мъже споделят пред yourtango.com защо изпращат снимки на своите гаджета.

От мъжка гордост

Някои мъже признават, че го правят от мъжка гордост. Тези, които обичат да изпращат снимки на пенисите си признават, че досега не са получавали отговор: „Защо ми изпращаш пениса си?“ Винаги отговорите били одобрителни.

Има и друга вероятност – мъжете да изпращат снимки на достойнствата си, защото се надяват вие да им отговорите със същото.

В нейна чест

Някои мъже признават, че никога не са си мислели, че снимката на пениса им може да обиди или накара да се чувства неудобно жената, с която са. Те смятат, че този жест в чест на дамата е достоен за адмирации. Е, за тийнейджърите, може би.

Жените го искат

Снимка: iStock

Някои мъже пък разказват как са били помолени от гаджетата си да им изпратят снимка на пениса. Все пак, има и такива палавници, които обичат нестандартните телефонни игрички.

За доказателство, че половинката им ги възбужда

Някои мъже изпращат веществени доказателства за това колко много ги възбуждат приятелките им като снимат еректиралия си пенис. С това доказват колко много мислят за половинките си и как те им въздействат дори когато не са около тях.

След пиянски запой

Някои са искрени в отговорите си и признават, че ако не са пияни няма да го направят никога. Но под влияние на алкохола поради някаква потисната иначе причина, задръжките падат и камерата се насочва право в гащите.

Просто защото са мъже

Според проучването има и такива отговори. Някои мъже просто не се замислят защо изпращат снимки на пенисите си. Те просто са мъже и могат да го направят! Този отговор стига ли ви, дами?

Защото е еротично

Някои мъже смятат снимката на пениса за еротично послание. Вие съгласни ли сте? Получавали ли сте снимка на пениса на гаджето си?

Коментирай