Интимно

Какво си мислите по време на скучен секс?

Когато сексът е зле имате толкова време за размисли...

14.02.2016г. / 13 10ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дори на най-добрите любовници им се случва да правят ужасно скучен секс. Това става, защото сексът не е игра за един играч – искат се двама. Ако единият играч е посредствен, играта губи своя ентусиазъм.

Какво си мислят жените, когато имат злощастието да правят лош секс?

Фантазирате си за някой друг

Сексът е толкова скучен, че не само ще заспите след малко, но през главата ви блуждаят мисли за някой друг. Представяте си, че сте с някой страхотен тип, който ви доставя такова удоволствие, че не искате да свършва.

Но изведнъж се връщате към ужасната действителност и установявате, че този ад още не е приключил. Явно фантазиите за друг не помагат в този случай!

Симулирате оргазъм, за да приключи по-бързо

Отчайващо, наистина, но много жени са претърпели подобен провал. Когато правите скучен секс единственото, което искате е нещата да свършат по-бързо. Затова се стараете да изглежда сякаш вече сте готови. Дано помогне!

Заспивате

Мъжете са по-склонни да заспят по време на секс или почти веднага след приключването на любовната игра. Но много жени споделят, че и на тях им се е случвало да задремят, докато правят равен, монотонен и еднообразен секс, който по-скоро действа като люлка, която приспива, отколкото като разтърсващо преживяване.

Правите го навсякъде, само и само да се разнообразите

Е, наум, разбира се! Докато правите скучен секс, минавало ли ви е през ум как се вихрите из всички помещения на жилището, само и само да накарате мозъка си да преживее случващото се като страстно и зашеметяващо?

Явно сексът е бил толкова зле, че и мозъкът ви е крещял: „Искам това да свърши!“

Започвате да му нашепвате мръсни приказки в ухото

Правите го с тайната надежда, че изведнъж ще загрее какво точно искате да направи или да открие най-после клитора ви. Ако и това не помогне – е, надявате се, че поне мръсните приказки ще го накарат да свърши по-бързо.

Забелязвате подробности по тялото му

Когато страстта е изпепеляваща и когато сексът е страхотен, човек не забелязва детайли от тялото на другия, защото съзнанието му е замъглено от случващото се. Но когато умирате от скука, имате толкова много време да преброите бенките по раменете и гърба му, че губите представа за света около вас.

Правите се, че ви е звъннал телефонът

Това е кулминацията на ада! Ако ви е толкова скучно и неприятно да правите секс с този човек, че дори прекъсвате акта, правейки се, че ви звъни телефонът – просто не правете повече грешката да спите с него!

Снимки: iStock

Коментирай