Интимно

Как флиртуват срамежливците?

По какво да познаете дали някои срамежлив мъж ви сваля?

12.02.2016г. / 17 39ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

И срамежливите хора имат нужда от любов. Те като всички останали флиртуват, когато в полезрението им попадне любовен обект, подходящ за тяхната натура. Просто често този флирт остава незабележим.

Затова, внимавайте! Кои са начините, по които срамежливците флиртуват! Ето и знаците:

Техните движения са скрити

Срамежливите хора никога няма да застанат нахакано срещу вас и да ви поискат телефонния номер. Техните скрити козове са усмивките, погледите изпод вежди, както и бързото им отместване на погледа, когато и вие ги погледнете.

Срамежливците заекват или се изнервят

Един срамежлив мъж дори да се опита да ви заговори, ще започне да заеква, да търси думите, да се оплита в това, което иска да каже. Ще започне да се изнервя, да търка нервно ръце. Ако се ръкувате с него ще забележите, че дланите му са изпотени, което е сериозен признак, че ви харесва, но не знае как да се държи, за да ви направи впечатление.

Срамежливците предпочитат да флиртуват в интернет

Така няма да им се налага да преживяват целия този напрегнат ужас около същинското флиртуване. Скрити зад маската на мрежата, срамежливите хора могат да покажат много повече от потенциала си, когато не стоят срещу човека, с когото флиртуват.

В социалните мрежи можеш да бъдеш разкрепостен, активен, забавен, прелъстителен – какъвто в действителност ти е трудно да бъдеш на живо. Невинаги обаче това означава, че тези хора се преструват.

Често тези качества са дълбоко кодирани в съзнанието им. Просто им е трудно да го изразят наяве.

Срамежливите не обичат да говорят за себе си

Ако контактувате със срамежлив мъж ще забележите, че те изпитват неудобство от това да говорят за себе си. Трудно им е да изразят какво точно чувстват. Не се чувстват удобно да разказват за миналото си. Предпочитат основна тема на разговор да е събеседникът им.

Срамежливците докосват уж случайно

При срамежливите хора няма нищо случайно, но просто изглежда така. Те не обичат да манифестират напълно явно намеренията си от страх да не бъдат отхвърлени. Затова докосванията при тях изглеждат сякаш са се случили без да искат, но това всъщност не е така. Оглеждайте се за „случайно“ докосване и ще разберете!

Те могат да ви накарат да се чувствате неудобно

И това няма да се случи, защото са агресивни в свалките си, напротив. Може да почувствате неудобство, защото срамежливите хора правят неща, които изглеждат неуместни – смеят се изкуствено на силен глас, ръкопляскат звучно, казват неуместни неща, с които ви карат да се чудите накъде да погледнете.

Но когато всичко се поуталожи, срамежливците се успокояват и вие откривате всъщност какви страхотни хора са.

Срамежливците разкриват себе си като си подпийнат

Алкохолът винаги отпуска, най-вече срамежливите хора, които иначе се страхуват да изразят себе си и чувствата си. Ако мъжът, с когото се срещате е мълчалив и труден за разбиране, заведете го на бар или излезте с приятелките ви да се повеселите в някое нощно заведение.

Ще видите как под влиянието на алкохола той ще започне да се отпуска и да споделя неща, за които само сте предполагали!

Снимки: iStock

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Заведете го на бар с приятелките си за да го накарате да офейка от там като от огън.Той е срамежлив да ви погледне и да ви говори а вие ще го подложите на компания от жени които обикновено не спират да говорят. А вземе се окаже, че не пие и тогава ще стане още по-весело нали :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар