Интимно

Ето какво трябва да прошепвате в ухото по време на секс

Тези две думи са достатъчни!

28.02.2016г. / 13 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любов, секс, интимност. Тези прекрасни изживявания и чувства правят връзката между двама души невероятна. Но има нещо, което прави секса още по-вълнуващ и изпълнен с множество оргазми.

Мислите, че това е секси бельото? А може би невероятно сложните секс пози, които понякога изглеждат невъзможни за изпълнение?

Не, едно-единствено нещо по време на секс може да направи любовната игра по-чувствена и това са думите. И то не кои да е думи, а нежното прошепване в ухото на любимия „обичам те“!

Това са установили учени от Chapman University. Те са провели изследване върху 39 хиляди двойки, живели заедно повече от 3 години.

Изследователите открили, че да кажеш „обичам те“ по време на секс е най-доброто нещо, което можеш да направиш, за да бъде сексуалната игра по-възпламеняваща. 75% от мъжете споделят, че това ги възбужда невероятно много. Приблизително същият е процентът и на жените, обожаващи това любовно признание в леглото.

Снимка: istock

Друг фактор, който увеличава удовлетвореността от секса според изследването е любовната игра. Проучването установява още, че сексуално задоволените двойки обичат да взимат душ заедно, както и да използват секс играчки.

Друго интересно наблюдение, произтичащо от изследването е, че незадоволените двойки често се обръщат към списания и интернет публикации, свързани със сексуални съвети за подобряване на представянето в леглото. Много от тях опитват предложените идеи, за да подобрят качеството на сексуалния си живот.

В заключение учените констатират, че сексът е като брака – трябва да се полагат непрекъснати усилия, за да бъде той пълноценен и задоволяващ. Страстта невинаги идва от само себе си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Джон ( преди 8 години )
До коментатор номер едно!?! На кого говориш? И защо някой би искал от теб да говориш на други хора, че ги обичаш? Не виждам никакъв смисъл в това освен ако "любимия" ти не е сводника ти?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар