Интимно

Най-пленителните женски оръжия

Кои са те и как да ги използвате?

02.03.2016г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Мъжете гледат цялостно на жените. Тяхното присъствие, поведение, жестове, стойка могат да накарат коленете на мъжа да омекнат и той да забрави всичко останало, щом ви зърне.

Не мислете, че за мъжете са важни дупето, гърдите и дългите крака. Има женски жестове, с които ще плените мъжа и той няма да може да отмести поглед от вас, ако ги прилагате!

Озарете погледа му с усмивка

Никой мъж няма да устои на вашето присъствие, ако го поднесете с усмивка. Този жест, който е и своеобразен женски аксесоар, е неустоим за мъжете. Те обичат забавни жени, които имат чувство за хумор и които не се страхуват да заявят себе си с усмивка.

Ако се свивате със сериозна физиономия в някой ъгъл, никой няма да ви забележи.

Ласкайте го

Мъжете обичат да ласкаят, но обичат и да бъдат поласкавани. Това е гъдел за мъжкото самочувствие. Трябва обаче да го правите искрено, защото в противен случай се усеща и това отблъсква.

Разчупете физическата бариера

Едно леко докосване е достатъчно, за да даде сигнал на мъжа, че сте заинтересована от него. Внимавайте, за да не бъде изтълкувано погрешно. Ако докосвате мъж, към когото нямате симпатии, може да настане объркване.

Поздравявайте го топло

Ако харесвате определен мъж и се чудите как да му го подскажете, започнете с топъл поздрав. Винаги има разлика между поздравите, защото ако са сухи и вяли, никой няма да се впечатли от тях.

Но ако са придружени с усмивка и озарен поглед – те говорят много.

Игривост

Игривостта на жената е силен трик, с който пленява мъжкото сърце и мисли. Закачайте се с него, бъдете весела, шегувайте се и се смейте на неговите шеги. Мъжете обичат жени в добро настроение.

Дръжте се на положение

Колкото и да се забавлявате и да се смеете в негово присъствие, не прекрачвайте границата. Ако искате конкретният мъж да ви вземе насериозно, дръжте се на положение. В противен случай ще ви помисли за лигла, която иска само забавление и нищо сериозно.

Свързани статии

Не говорете за други мъже

Много жени правят неволно тази грешка – говорят за други мъже, сравняват, описват. Накарайте го да се чувства единствен, а не един от многото. Ако говорите за други мъже пред него, той ще помисли, че си избирате най-добрия партньор измежду всички. Дори това да е така, не допускайте той да го разбере.

Всяка жена избира най-доброто, просто това трябва да остане скрито от погледите на мъжете.

Оставете нещо и за въображението

Загадъчността в една жена е едно от най-пленителните оръжия. Не разкривайте всичко от физиката и емоциите си още на първа среща. Не отговаряйте напълно откровено на въпросите му – поднасяйте отговорите си с доза хумор и въображение. Не разкривайте всичко, защото преди мъжът да се е влюбил истински, той може лесно да изгуби интерес, когато нивата на хормоните му спаднат.

Снимки: iStock

Коментирай