Интимно

Предимствата на извития пенис

Удоволствието може да бъде върховно

10.03.2016г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпреки общоприетото схващане, че пенисът е идеално прав, има много и различни видове пениси, някои от които са леко извити. Това леко изкривяване обикновено се забелязва по време на ерекция. Пенисите могат да бъдат извити надолу, нагоре или встрани.

В някои крайни случаи кривината е толкова голяма, че половият акт е неосъществим, тъй като състоянието предизвиква болка по време на ерекция и проникване. Тази патология може да се случи след травма на пениса или от състояние, наречено болест на Пейрон.

Извън тези изключение леко извитият пенис има редица предимства. Жените, освен от размери, се интересуват и от това каква е формата на члена. В допълнение към уникалния външен вид, извитият пенис може да стимулира точки на удоволствие, които иначе са трудни за достигане. Също така усещането по време на секс е за пенис с много по-голям размер. Това рядко може да бъде усетено при идеално права форма на члена.

Кои секс пози са най-добри?

Важно е да обърнете внимание на това в каква посока е извит членът.

Поза „69“

Извитите пениси са идеални за тази поза за орален секс. Това позволява на партньорката да стимулира с устни и език по-голяма част от пениса. Разбира се според извивката на члена, поза „69“ може да бъде изпълнявана по различни начини.

Кучешка поза

Кучешката секс поза е подходяща за онези господа, чиито пениси са извити леко нагоре. По този начин ще имате пълна стимулация на G-точката на партньорката си. За да направят максимално удоволствието, могат да редуват ритъма на тласъците от по-интензивни към по-леки и да засилят непосредствено преди оргазъм.

Мисионерска поза

Тази класическа секс поза далеч не е толкова скучна, за каквато повечето двойки я приемат. Тя не е особено подходяща за мъже, чиято форма на пениса е леко извита на една страна. Позата ще достави максимално удоволствие на пенисите с възходяща кривина. По този начин формата на члена се адаптира идеално, а всяко проникване стимулира интензивно G-точката.

Поза „Каубойка“

Идеална е за онези мързеливи дни, или когато партньорката ви иска да контролира темпото. За тази секс поза няма никакво значение как е извит пенисът. Тук стимулирането на точките на възбуда е интензивно.

Свързани статии

Свободните ръце на партньора могат допълнително да засилят възбудата и приятното усещане, чрез стимулиране на останалите ерогенни зони.

Поза „Лъжички“

Това може би е най-добрата поза за пениси, чиято форма е леко извита на една страна. Оргазмите са интензивни, темпото може да се редува, а близостта на партньорите прави момента по-романтичен.

Снимки: istock

Коментирай