Интимно

Секс грешки, които всяка жена прави

А вие?

29.03.2016г. / 15 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колкото и опитна да е една жена, има грешки в секса, които всеки прави. Но няма защо да се тревожите, дами, всеки прави тези грешки поне веднъж. Хубавото е, че се учим от тях.

Ако досега не сте осъзнали къде грешите, вижте кои са най-често срещаните грешни ходове в леглото и не ги повтаряйте!

Не инициирате секс

Липсата на инициатива в секса пречи, защото притъпява желанията и на отсрещната страна. Ако мъжът непрекъснато се чувства нежелан, ако само той пръв прави крачка към интимност, ако винаги чакате той да ви предразположи, сексуалният ви живот ще страда.

Правите от мухата слон

Голяма грешка е да се вкопчвате в крайния резултат от секса – оргазмът. Ако понякога става така, че не успявате да свършите или не свършвате заедно, не го превръщайте в такъв проблем. Има начини за решаване на ситуацията чрез различни секс техники. Ако обаче правите от мухата слон, може желанието на партньора ви да се изпари.

Не правите комплименти

Няма мъж, който да не обича понякога да му се правят комплименти. В крайна сметка всичко, което мъжете правят е за да ни впечатлят. Ако не ги хвалим от време на време, ще изгубим обожанието им.

Не се притеснявайте как изглеждате

Чест женски комплекс е притеснението как изглеждаме голи в леглото. В момент на възбуда мъжете рядко забелязват разни недостатъци, които ние познаваме в тялото си. Последното, което ги интересува е дали имате стрии по бедрата или малко целулит по дупето. Изживяването е от значение. Не го помрачавайте със съмнения. Това личи и в представянето ви.

Не споделяте онова, което искате

Не се срамувайте от сексуалните си желания. Хората не четат мисли. Понякога е по-добре да споделите какво точно искате, вместо да се надявате той да се сети сам. Така ще направите секса още по-вълнуващ.

Не забивайте нокти в кожата му

Може да ви се струва секси и супер възбуждащо, защото го показват в много филми с горещи секс сцени, но мъжете не го харесват. Забиването на нокти в кожата им, най-вече по гърба, може доста рязко да накара възбудата им да стихне. Имайте го предвид.

Не експериментирате

Най-хубавата част от секса, а вие я пропускате?! Защо не експериментирате? Та това е най-забавното, най-разпалващото и най-интересното от цялата връзка. Опитайте и няма да съжалявате.

Не го оставяте да спи

Хей, момичета! Преглътнете факта, че мъжете имат нужда от сън след секс. Това е нормална физиологична реакция и трябва да им простите. След резкият спад на допамина и тестостерона мозъкът има нужда от почивка и веднага изключва определени функции, за да се съхрани.

Следващият път, ако партньорът ви заспи скоро след секс, не му се сърдете.

Снимки: istock

Коментирай
5 rate up comment 2 rate down comment
Ценов ( преди 8 години )
Проблемът е, че тя даже няма да иска да прочете статията, как пък ще и давате акъл.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар