Интимно

Тайните на идеалния еротичен масаж

Как да го възбудите до полуда?

01.04.2016г. / 11 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Секси масажите са чудесен начин да предразположите партньора си към интимности, да го отпуснете и да го възбудите до краен предел. Масажите присъстват във фантазиите на много мъже и жени. Те създават еротична близост между двама души като градусът на горещината в спалнята може да се издигне до невиждани висоти, стига да знаете как точно да го направите.

Преди всичко създайте настроение

За добрия масаж е необходимо подходящото настроение. Направете атмосферата приятна, приглушена, секси. Запалете свещи, затъмнете прозорците, разпръснете ароматни масла наоколо из жилището. Тях ще използвате след това в същинския масаж, но поставете акцент и на миризмата им – тя също има предразполагащ ефект.

Започнете леко и нежно

Галете партньора си като с перо. Можете да го направите и буквално. Може също така да използвате връхчетата на косата си, с които да го галите. Започнете от врата и преминете към раменете, гърба, хълбоците. С връхчетата на пръстите си изследвайте всяка от тези зони.

След това преминете към леки кръгови движения като повторите отново всички зони на тялото му. Не бързайте. Разместете зоните на масажиране. Не му позволявайте да отгатне къде ще го докоснете след това. Нека бъде изненада. Така ще повишите сексуалната възбуда многократно.

Не забравяйте корема

Коремът е изключително чувствителна зона, богато снабдена с нервни окончания. Можете да повишите възбудата му неимоверно много, ако галите и масажирате леко и коремната област.

Не забравяйте, че коремът е и пряко свързан с гениталиите в долната си част...

Еротичен масаж за него

Затоплете масажното масло като го втриете между дланите си. След това започнете с леки и нежни движения да масажирате пениса и тестисите му.

Свързани статии

Поставете едната си ръка върху основата на пениса и започнете да го галите с нежни движения нагоре и надолу. Усещането, което маслото предизвиква е неповторимо. С другата си ръка масажирайте тестисите с кръгови движения. Търкаляйте ги между дланите си. Редувайте двете техники през няколко минути.

След това разтривайте пениса с две ръце подобно на разтриване на пръчка или точилка за разточване, само че в изправено положение. Плъзгайте длани нагоре и надолу. Накрая се съсредоточете върху главата на пениса за върховна наслада.

Снимки: istock

Коментирай