Интимно

Любовен хороскоп за 11-17 април 2016

Марс ще навлезе в ретроградна фаза

11.04.2016г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

По отношение на любовта седмицата ще започне романтично благодарение на Марс и Венера. След неделя Марс ще влезе в своята ретроградна фаза. Това ще забави темпото в любовния живот на много представители на зодиака. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В началото на седмицата ще се почувствате привлекателни и заредени с желание за любов. За съжаление вашата управляваща планета – Марс, в неделя ще влезе в своята ретроградна фаза. Вселената ви призовава да си дадете кратка пауза, в която да пренаредите приоритетите си в любовта, да обмислите всичко добре, за да знаете върху какво да се съсредоточите.

Телец

Хубава седмица предстои за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да отдадете повече време един на друг, да осъществите някои от еротичните си фантазии. Моментът е подходящ за повишаването на доверието един към друг, което ще ви накара да се чувствате много по-сигурни във връзката ви.

Снимка: istock

Близнаци

Започвате седмицата с много енергия, ето защо трябва да се възползвате от нея. Ще сте настроени за любов, ще искате да се забавлявате с половинката и да се отдадете един на друг. Направете го, защото от неделя Марс ще бъде ретрограден във вашия сектор на взаимоотношенията. Тогава ще трябва да намалите малко скоростта и да внимавате във взаимоотношенията с половинката.

Рак

Работата ще бъде на първо място за вас. Това, което ви вълнува за кариерата може да го споделите с любимия човек, а той от своя страна ще ви подкрепи. Завършете навреме проектите си, а след това се отдайте на половинката си.

Коментирай