Интимно

5 секс пози за бързо зачеване

Как да забременеете най-бързо?

15.04.2016г. / 16 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зачеването е процес, който невинаги става бързо. Понякога се изискват повече постоянство, промени в начина на живот, здравословни практики и разбира се секс.

Някои секс пози са изключително продуктивни за зачеване. Те дават възможност за дълбоко проникване, което улеснява осеменяването и ускорява шансовете за по-скорошно забременяване.

Поза „крака на раменете“

Снимка: Tumblr

Поза „крака на раменете“ се изпълнява като жената ляга по гръб като за мисионерската и поставя краката си върху раменете на мъжа. Мъжът може да е прав или полулегнал в зависимост от собствения избор.

Това е секс позата с възможност за най-дълбоко проникване от всички, което увеличава многократно шансовете за зачеване.

Поза „обгръщане“

При тази поза мъжът е седнал с изправени крака, а жената е в скута му. Нейните крака обгръщат таза на мъжа. Позата прилича в известна степен на „ездачката“ с тази разлика, че проникването е още по-дълбоко. Освен всичко поза „обгръщане“ е и много интимна. При нея се дава възможност за много директна близост между партньорите.

Поза „обратна ездачка“

Тази секс поза се изпълнява подобно на класическата ездачка, само че жената е обърната с гръб към мъжа. Тя отново е отгоре, а мъжът е в легнало положение.

Снимка: istock

„Обратна ездачка“ дава възможност на жената да контролира дълбочината на проникване като обратният ъгъл, под който пенисът навлиза във вагината, позволява проникването докрай.

„Кучешка“ поза

Кучешката“ поза се изпълнява като жената е застанала на колене, подпряна с ръце на леглото или друга повърхност, а мъжът е зад нея и коленичи.

Тази секс поза е добра за зачеване, защото дава възможност на спермата да проникне направо или в много голяма близост до отвора на шийката на матката.

Поза „ездачката“

Споменахме „обратната ездачка“ и няма как да отминем класическата „ездачка“. Тя също е добра секс поза за зачеване поради възможността за дълбоко и почти директно осеменяване. За още по-дълбоко проникване жената може да седне върху мъжа като се подпре на целите си стъпала, сякаш клечи. Това прави проникването още по-дълбоко.

Коментирай
Свободно време