Интимно

Любовен хороскоп за 18-24 април 2016

Хубава седмица за Близнаците

18.04.2016г. / 17 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовният живот през тази седмица ще бъде изпълнен с възходи и падения. Венера и Сатурн ще помогнат за хармонията, но от друга страна връзката на планетата на любовта с Уран може да внесе и известен хаос. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

 Овен

През тази седмица обвързаните представители на зодия Овен ще се опитат да извоюват своята свобода. Ако вашата половинка ви постави някакви условия или ограничения, вие сериозно ще се замислите от какво имате нужда. Любовта се нуждае от въздух, а вие и от някого, който уважава вашето лично пространство. Именно за тази ваша свобода ще се борите. Дали ще я постигнете зависи от вас.

Телец

Планетата на любовта Венера определено ще ви накара да се почувствате като на увеселително влакче. Широк спектър от чувства, ще бъде вашата тайна подправка на рецептата за повече романтика.

Може би ще има някакъв повод да ревнувате любимия човек, а може би ще искате да споделите вашите чувства и желания. Направете го! Пълнолунието е във вашия сектор на партньорствата и ще ви даде своята подкрепа.

Снимка: istock

Близнаци

Най-щастливият ден за любовта през тази седмица ще бъде понеделник. Венера и Сатурн ще се свържат в перфектна за вас и партньора ви връзка и ще ви помогнат да изградите солидни основи.

Във вторник е възможно да възникнат недоразумения свързани с финанси. Ако нямате половинка до себе си, в петък може да се появи някоя интересна личност, с която да започнете неангажираща връзка.

Рак

Ако се намирате в сериозна връзка, е възможно да почувствате липса на подкрепа от страна на половинката. По-специално ще се нуждаете от любимия човек, ако в този момент пред вас има голяма възможност да се развиете в кариерата.

Ще ви бъде трудно да овладеете емоциите си, но се опитайте. За тези от вас, които са в неангажираща връзка, след петък ще се появяват и силни романтични емоции помежду ви.

Коментирай