Интимно

Сигурни знаци, че той няма да се обвърже с вас

Мислите, че имате връзка, а всъщност това не е точната дума за отношенията ви

19.04.2016г. / 17 52ч.
Илияна Николова
снимка: istock

снимка: istock

Любовта понякога ни заслепява. Не можем да усетим кога човекът до нас има сериозни намерения и кога просто ни мотае. Затова можем да се вгледаме по-дълбоко в жестовете на партньора ни, за да разберем какви са неговите намерения спрямо нас.

Не говори за бившите

Не че е задължително да ни засипва с минали случки и преживявания, но все пак пълното неспоменаване на бивши връзки и приятелки говори, че не иска да се застъпват темите за обвързването. Не иска да си правите изводи от предишните му преживявания и да изисквате от него определени задължения.

Намира извинения да не се срещате по нормалния начин

Стандартните срещи са по-ангажиращи от тези, станали случайно. Затова той винаги избягва излизане по ресторанти, на кино, на бар, кафене или разходките в парка. Те предполагат повече интимност и дават възможност за дълбоки разговори, които човек, който не иска да се обвързва, не желае.

Пътува много

Никога не можете да разчитате на такъв тип мъж да е до вас, защото все има ангажименти, все пътува много, дори повече от нормалното. Това би трябвало да ви подскаже, че вероятно не иска да разполагате с времето му. Дори има вероятност тези пътувания да са фиктивни. Той просто иска да се вижда с вас, когато има нужда от секс или компания, а не търси връзка.

Няма близки приятели

Пред вас той казва, че няма близки приятели, но надали е така. Вероятно просто не иска да ви среща с тях, за да не се задълбочи връзката ви. Колкото повече един човек навлиза в интимния свят на друг, толкова по-сериозна става и връзката.

Не пренощува у вас

Това е сериозен показател, че мъжът до вас не търси обвързване, а само секс. Човек със сериозни намерения не би имал нищо против да остане да пренощува след прекарана заедно вечер. Ако изпитва чувства, той не само няма да има против, но и ще иска да се събуди до вас сутрин, да ви направи закуска и да ви види в светлината на сутринта.

Не ви води по партита и семейни събирания

Това е още едно доказателство, че не иска да ви среща със своя свят. На такива събития ще се срещнете с неговите близки и приятели, които той уж няма. Замислете се от колко време сте заедно и колко хора от неговото обкръжение сте срещнали. Ако отговорът е николко, време е да се отдръпнете.

Винаги се смее, когато кажете, че нещата стават сериозни

Темата за сериозната връзка истински го забавлява. Той винаги намира начин да я избегне, дори да я осмее. Ако започва да ви обяснява как от връзките няма никакъв смисъл, защото така ви е добре заедно, значи няма намерения към вас. Ако всячески се опитва да ви убеди, че не е необходимо да слагате етикети на отношенията си, значи наистина не търси обвързване.

Той обича секса повече от всичко

Това е може би най-голямото доказателство, че намеренията му към вас са единствено физически. Колкото и сексуална да е била една връзка в началото, в определен момент тя прераства и в интимна и емоционална, стига партньорите да го искат. Ако след време сексът продължава да е в центъра на вашите виждания, значи той определено няма да се обвърже с вас.

снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
sadasdasda ( преди 7 години )
Мъжете обичат секс, такива сме създадени. Секса е винаги много важен за нас, мъжете, и колко обичаме секса не е никакъв индикатор дали сме сериозни или не. На мястото на вас жените повече бих се тревожил ако секса с вас спре да бъде на първо място за вашия мъж.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар