Интимно

10 знака, че той не е правил по-добър секс в живота си!

Как да разберете дали вие сте неговата сексбомба?

17.04.2016г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Съмнявате се в сексуалните си способности? Можете да разберете дали за гаджето ви вие сте истинска сексбогиня по реакциите му след секс. Ето и най-сигурните знаци, че не е имал по-добър секс с в живота си!

Има нужда от нещо студено след секс

Ако приятелят ви става до кухнята, за да си налее голяма чаша с освежаваща напитка с лед, то е защото сте го изтощили до краен предел. Сексът е бил толкова интензивен, че той има нужда да презареди батериите и да се охлади от прегряването между чаршафите.

Той прави всичко възможно да дойде у вас

Или да ви покани у тях – няма значение къде ще го направите, той просто ви иска веднага! Ако забележите, че дори най-силната буря навън не може да го спре да дойде да ви види, то е защото се надява, че и тази нощ ще го направите щастлив!

Изпитва множествени оргазми всеки път

Множествените оргазми не са често явление. Ако гаджето ви ги изпитва всеки път, когато е с вас, причината неминуемо сте вие. Явно сте толкова гореща в секса, че му доставяте миг след миг удоволствие.

Сексът няма край

Дори когато той свърши веднага е готов за още. Определено това е знак, че му доставяте истинско удоволствие, защото в повечето случаи мъжете имат нужда да презаредят известно време, преди да повторят секс упражнението. Вашият партньор е толкова погълнат от секса с вас, че иска още и още секс без прекъсване. Какво по-голямо доказателство за вашите способности?

Той заспива веднага след секс

Крайното изтощение понякога не може да се пребори. Колкото и да му се иска да го направите отново и отново, умората си казва думата. Явно сте толкова добра в леглото, че изцеждате и последните му сили. Трябва да сте горда със себе си!

Той ви прави признание

Ако партньорът ви казва, че никога не е правил по-хубав секс в живота си, това вероятно е истина. Мъжете не са особено склонни да правят празни комплименти и щом го казва, значи сигурно го мисли!

След секс има голяма усмивка на лицето си

Един щастлив човек не може да скрие радостта от насладата. Ако гаджето ви не може да свали усмивката от лицето си, то е защото насладата му още не го е пуснала. Най-добрият секс в живота на човек предизвиква именно такива усещания.

Никога не прескача любовната игра

Много мъже не си падат по любовната игра и предварителните ласки. Те обичат да действат направо и да вземат онова, от което имат нужда. Вашият партньор обаче се наслаждава на всяка минута, прекарана в ласки с вас. Определено не може да ви се насити!

Иска да пробва нови неща с вас

Сексът с вас му харесва толкова много, че има апетит не само за още, но и за различни неща. Секс пози, фетиши, нестандартни места за секс – той иска да опита от всичко и то с вас!

Снимки: iStock

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време