Интимно

Ще изпитате сигурни оргазми с тези видове пениси!

Формата винаги е имала значение

21.04.2016г. / 17 04ч.
Илияна Николова
снимка: istock

снимка: istock

Мнозина са на мнение, че размерът има значение. Истината е, че и формата има огромно значение за доставяне на максимално удоволствие. Да, нека поговорим за секс, форма и размер на мъжкото достойнство!

За да изживеете най-невероятните оргазми ще са ви нужни някои от следните видове пениси, които ви пожелаваме да „опитате“!

Буритото

Пенисът във форма на бурито е едновременно голям и дебел. Доста дами ще се полакомят от него, защото той е способен да прониква дълбоко и да предизвиква неописуеми оргазми. Немалко жени обаче се плашат от такива мащаби, защото сексът с мъж с огромен пенис крие рискове от дискомфорт и болезненост.

Хубавото на този „модел“ пенис е, че ще ви стимулира във всеки един смисъл – в дълбочина и широчина. Шансовете да получите множествени оргазми с такъв пенис са огромни.

Лошото е, че големите мъжки достойнства могат да предизвикат болки и дори разкъсвания, ако вагината не е добре овлажнена.

Бананът

Пенисът тип „банан“ е леко извит към тялото на мъжа, когато е в еректирало състояние. Този пенис е идеален за стандартните секс пози като мисионерска и ездачка, защото заради извитата си форма лесно достига до G-точката. А знаем, че тя е тайната на най-силния женски оргазъм.

Куката

Пенисът с атрактивното прозвище „куката“ представлява нещо като извит на обратно „банан“. Тоест, в еректирало състояние пенисът се ориентира по-скоро навън, отколкото към тялото на мъжа.

Дами, не се стряскайте от тази форма на пениса, а открийте нейните благодатни потенциали. Пенисът „кука“ е много подходящ за кучешката поза, защото по този начин ще стимулира най-добре G-точката ви.

Лошото при него е, че ако едновременно с това е и по-дълъг, този тип пенис може да ви причини болка при някои по-екстремни секс пози, каквато е „с крака на раменете“, при която проникването е доста дълбоко.

Ракетата

Пенисът „ракета“ е по-малък на дължина от средния размер, но пък се различава с това, че главата му е по-широка и голяма от обикновено.

Много жени споделят, че този тип пениси им доставят максимално удоволствие. Така че не се плашете, като видите по-малкия му размер! Голямата глава на пениса върши чудесна работа в името на оргазма.

Хубавото е, че при орален секс няма да ви се налага да се борите с непосилна площ за стимулация. Един такъв пенис се поема доста по-лесно.

Лошото е, че по-малките пениси понякога изпадат от вагината при някои секс пози. Не се смущавайте от този факт, а веднага сменете позата с някоя подходяща за малък размер!

снимки: iStock

Коментирай
21 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Свободно време