Интимно

Как да достигнете до оргазъм без пенис

Опитайте триене без проникване

26.04.2016г. / 17 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът не е само акт, при който има проникване с пенис. Има много други начини, чрез които една жена може да бъде силно възбудена и да достигне до оргазъм. Така например целуването на шията, галенето на гърба или вътрешната част на бедрата могат също да доведат до оргазъм.

Какво още може да донесе максимална сексуална възбуда на една жена без стимулация с пенис, вижте в следващите редове.

Триене без проникване

При този акт партньорът ви не прониква във влагалището с пенис. Вместо това с него или секс играчка стимулира външните полови органи. Триенето на клитора и дразненето на входа на влагалището, кара много жени да изпитат мощен клиторен оргазъм. Тук също може да ползвате лубриканти, които да направят движенията влажни и леки.

Взаимна мастурбация

Това е още една забавна страна на любовната игра, която може да ви накара да свършите без да има пенетрация с пенис. Настанете се с партньора ви удобно един срещу друг. За да бъде още по-вълнуващо и приятно може да вземете лубриканти.

Той трябва да докосва вагината и клитора ви, а вие пениса му. Не забравяйте да сменяте интензивността на темпото. Задържането на оргазма прави кулминацията като експлозия от усещания.

Суха стимулация

Клиторът ви също като зърната има хиляди нервни окончания. Всяко специфично докосване може да ви накара да полудеете от възбуда. Обуйте секси дантелени бикини. Тази игра включва стимулация през бельото.

Бариерата между ръката на партньора и вагината прави триенето изключително дразнещо, но и възбуждащо. Също така докосването на дантелата ще повиши сексуалното напрежение, а оргазмите ще са повече от интензивни.

Орален секс

Оралната стимулация може да бъде особено възбуждаща. Настанете се удобно. Партньорът ви стимулира с помощта на езика си клитора и вулвата. Тъй като ще ви трябва време, за да достигнете до оргазъм, може да заемете секс поза „69“, за да доставите удоволствие и на любимия ви.

Игра с пръсти и секс играчки

Стимулирането с помощта на пръсти на клитора, вулвата и вътрешните стени на вагината, трябва да се извършва внимателно, нежно и за предпочитане с помощта на секс играчки.

Въпреки че пръстите на партньора ви не могат да проникнат толкова дълбоко, колкото пенисът му, те биха могли да стимулират много нервни окончания. Разнообразните секс играчки също ви гарантират силна възбуда и интензивни оргазми.

Стимулиране на гърдите

Стимулирането на гърдите може да донесе не само силна възбуда на вашата партньорка, но и множествен оргазъм. За да постигнете този успех в леглото, трябва добре да познавате женската сексуалност и да знаете как да докосвате тази ерогенна зона. Върху зърната има хиляди нервни окончания, които очакват да бъдат галени, целувани.

Свързани статии

Много е важно да се съобразите с желанията на партньорката ви и да следите нейните емоции. Тялото ѝ най-добре ще ви покаже какво му харесва. Галете, смучете и леко пощипвайте зърната. Не забравяйте, че в секса почти всичко е разрешено.

Възползвайте се от секс играчки, кубчета лед, сметана, шоколад, за да стимулирате максимално гърдите и да направите играта с тях още по-интересна. Но най-важното правило за постигане на кулминацията е да не се бърза. Забавете темпото, дамите се нуждаят от продължителна любовна игра.

Снимки: istock

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време