Интимно

Любовен хороскоп за 25 април – 1 май 2016

Козирог – Стара любов ще напомни за себе си

25.04.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В четвъртък Меркурий ще навлезе в нова ретроградна фаза, ето защо е важно да внимаваме в комуникацията с любимия човек. Периодът до 22 май не е подходящ за обсъждане на сериозни въпроси свързани с пари и дълбоки чувства. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Проблемите в любовта през тази седмица може да възникнат от разногласия с половинката ви, за онези случай, в които не сте на едно мнение. Имате някакви планове свързани с финанси, които вашата половинка може да се опита да провали. Постарайте се това да не се случи.

Телец

Тази седмица любовта за вас ще бъде красива, но и объркваща. Меркурий ще заеме ретроградна позиция във вашия знак и това може да повлияе на вземането на важни решения относно любовта. Правете една стъпка назад, когато ви предстои важен разговор с любимия човек и бъдете внимателни в комуникацията.

За щастие планетата на любовта – Венера, която също ще бъде във вашия знак, ще действа като буфер на ретроградния Меркурий. Минали любовни решения може да се окажат плодотворни.

Снимка: istock

Близнаци

Тайни свързани с любовта ще бъдат разгадани. Ако досега сте избягвали обсъждането на неудобни въпроси с половинката, време е да се откажете от това и да сложите картите на масата. Може да ви бъде трудно да споделите това, което ви вълнува, но сега е моментът да го направите. В случай, че продължавате да избягвате обсъждането на въпросите, това ще започне да ерозира връзката ви.

Рак

Има химия между вас и ваш приятел и тя определено ви изкушава. Помислете добре преди да действате. Дори и чувствата ви да са взаимни, може да възникне проблем, когато става въпрос за очаквания, свързани с любовта. Ще забележите липси по отношение на общуването помежду ви, като не е изключено и трети човек да се намеси във взаимоотношенията ви.

Коментирай
Свободно време