Интимно

Неща, които мъжете намират за секси

Вашата приключенска жилка

28.04.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има няколко неща в жените, които мъжете намират за секси. Освен извивките на тялото ви, пухкавите секси устни, закачливото докосване, когато жената моли за помощ в трудна ситуация, вижте на какво друго е добре да наблегнете, когато искате да привлечете мъжкото внимание.

Винаги бъдете деликатни във вашето представяне, но не и прекалено скромни. Финото поведение ще ви открои от всички останали.

Вашата увереност

Представителите на силния пол намират за изключително секси черта на характера увереността на една жена. Вашите маниери, осанката ви, начинът по който разговаряте, ваши смели планове, играят голяма роля.

Високите токчета

Мъжете ги харесват, защото придават стил, а и правят краката ви да изглеждат по-дълги и привлекателни. Още една добра причина да ги носите по-често и в спалнята.

Вашата приключенска жилка

Обичате приключенията, винаги живеете на пълни обороти, харесва ви да сменяте различни места за почивка, да вдигате адреналина си? Знайте, че това определено впечатлява мъжете. Във вас няма плахост, има една секси дивост, тайнственост, която привлича силния пол. Неизвестното винаги е интересно.

Вашата коса

Вашите коси са най-големият ви актив, когато става въпрос за привличане на противоположния пол. Те не само трябва да изглеждат привлекателно, но и вие да знаете в кой момент как да ги отметнете, да си поиграете с тях. Включвайки погледа си и разкривайки малка част от шията.

Погледът ви

Погледът е едно от ключовите оръжия, с които една жена може да плени избраника си. Но не забравяйте, че между втренчване, което изглежда скучно и досадно и онзи флирт поглед, който пленява още от първата среща, има разлика. Привличащият поглед се гради с времето. Репетирайте го, колкото и нелепо да звучи.

Интелигентността

Интелигентните, любопитни и интересни жени, никога не остават незабелязани. Те знаят как да поддържат разговора интересен, като същевременно са забавни. Това определено прави впечатление и привлича силния пол.

Самоуважението

Уважението към себе си трябва да бъде демонстрирано още в първите срещи с обекта на вашето желание. В противен случай мъжете биха ви приели като даденост. Това правило важи и за онези моменти, в които много искате да се запознаете с някой интересен мъж. Бъдете внимателни, не бързайте в действията си, защото само една погрешна стъпка може да ви направи да се представите като такива, каквито не сте.

Свързани статии

Вашият смях и усмивка

Мъжете харесват забавни и позитивно настроени жени. Това не значи, че трябва да сте лигави. Просто бъдете себе си, не сдържайте онази позитивна енергия, силата на пленителната усмивка и искрения смях. Смехът ще ви направи много по-привлекателна.

Загадъчност

Една секси черта, която кара мъжа да иска да разбере още и още за вашата личност. Когато се срещате с него за първи път, никога не се разкривайте напълно. Направете така, че той отново да иска да ви види. Бъдете интересна. Покажете няколко от най-силните ви страни като личност, но не и всичките.

Снимки: istock

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
eva ( преди 7 години )
31 rate up comment 1 rate down comment
ев ( преди 7 години )
Чудесно ! Бия ви по точки ! ахаххаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар