Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 май 2016

Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта

09.05.2016г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица на месец май може да се окаже една от най-ярките в любовта за 2016 година. Много от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да срещнат нова любов. Обвързаните ще са на седмото небе от щастие. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Готови ли сте да се насладите на любовта? Очаква ви една много ярка седмица. Ако отговорът ви е не, то трябва да преразгледате приоритетите си. Планетата на любовта Венера ще направи забележителни връзки с Нептун на 9 май, с Юпитер на 10 май и с Плутон на 13 май. Това ще даде силен тласък на романтиката в живота на Овните.

Телец

Поздравления, Телци! През тази седмица ще сте повече от щастливи в любовта. Дните ще са добри не само за обвързаните, но и за тези от вас, които си търсят нова половинка. Ако се намирате в сериозна връзка, има голям шанс да предприемете нова стъпка напред с любимия човек, може би общо съжителство или брак. Очакват ви много приятни изненади.

Снимка: istock

Близнаци

Някой ваш близък или роднина планира изненада за вас и половинката ви. Това може да е тържество по случай годеж, или друг семеен празник. Не забравяйте и да планирате някакво пътуване, на което да бъдете само вие и любимият човек.

Рак

Всички признаци показват, че през тази седмица стремежът между вас и половинката ви да споделяте е взаимен. Възможно е да получите материални блага, да си направите кратко пътуване или да отпразнувате ваш специален повод. Насладете се на всеки момент.

Коментирай