Интимно

5 сигурни признака на женския оргазъм

В случай, че господата се съмняват в симулация

28.05.2016г. / 13 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете невинаги са сигурни в истинността на женския оргазъм. Притеснението, че може да не са се справили особено добре, ги кара да се съмняват в това как точно би трябвало да изглежда един неподправен и истински оргазъм. Не е тайна и че все пак жените често симулират!

Но ако знаете точните белези на един истински оргазъм, никога няма да сбъркате в това дали партньорката ви мами в сексуалното изживяване! Ето кои са те:

Краката ѝ ще се изпънат като струни

Това е един от най-явните белези на оргазма. Докато симулират, някои жени често забравят да „изпълнят“ това характерно за оргазма физическо проявление. Ако усетите, че партньорката ви стене прекалено, но тялото ѝ не се огъва и изпъва в напрежение, тя определено не изпитва оргазъм.

Клиторът става безчувствен след това

Клиторът наподобява пениса по своето устройство. След еякулацията при мъжете пенисът става безчувствен и е нужно време, за да е готов за втори дубъл.

Същото е и с клитора. След оргазъм той става „безразличен“ към допълнителна стимулация и колкото и да се стараете, ще трябва да изчакате известно време, докато е готов за нови подвизи.

Вагиналните мускули се свиват в контракции

Определено това е белег на настъпващ оргазъм. При върховната наслада нервните окончания на гениталиите са възбудени до краен предел. Това изпраща импулси към намиращите се на това място мускули и по-специално мускулите на вагината. Те започват да се свиват рязко и неритмично, което е солиден показател за оргазъм.


Свързани статии

Гласът се променя

Обикновените стенания на възбудената жена се различават коренно от стенанията и резките гласови изблици по време на оргазъм. Няма как да ги объркате, защото гласът на дамата ви ще се промени, ще отиде във високите тонове, а дори някои жени губят за момент способността си да говорят при шеметен оргазъм.

Повече вагинален секрет

Каквото и да прави жената, няма как да контролира секрецията на вагината. Тя е физиологичен процес, който се стимулира от истинска възбуда. По време на оргазма се отделя най-голямо количество секрет, имащо за цел да спомогне придвижването на сперматозоидите при евентуално оплождане.

Така че, ако партньорката ви симулира, надали би могла да изиграе и този момент от сексуалната игра!

Снимки: iStock

Коментирай
9 rate up comment 3 rate down comment
SS ( преди 7 години )
Статия, писана от мъже за мъже.... И не е виновна жената, че симулира оргазъм, виновен е мъжът, който не може да я докара до такъв..."опъвала си краката като струна"....майко мила...колко сте заблудени
отговор Сигнализирай за неуместен коментар