Интимно

Имате ли връзка с точния човек?

По какво да познаете дали той е любовта на живота ви?

05.06.2016г. / 13 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо колко добре се чувстваме в една връзка, винаги си задаваме въпроса: „Ами ако не съм с правилния човек?“

Чуденето е нормално. Хора сме, имаме само един живот и искаме да ни се случи възможно най-доброто в него. Да намериш правилния партньор е едно от най-важните неща в живота, защото хората сме създадени да бъдем с някого. Истинският въпрос е кой е той?

За да си отговорите дали човекът до вас е правилният, помислете върху следващите няколко точки и решете дали отговаря на тези критерии!

Той е внимателен към вас

Мъжът, който ви обича истински и който се интересува от това как всъщност се чувствате винаги проявява внимание. Ще познаете по това, че продължава да е внимателен към вас дори след време. В началото винаги е лесно, докато не се покажат истинските рога.

Но ако партньорът ви уважава комфорта ви и проявява внимание към вас в дългосрочен план, той определено е подходящ избор за вас.

Показва привързаност

Много двойки бъркат секса с привързаност. Всъщност истинската привързаност се крие в целувките, прегръдките, милувките и закачливите подсещания, че е налице истинска любов, а не само сексуално страстно привличане.

Ако вашият партньор не изпуска нито един момент да ви покаже привързаността си по подобен начин, не се съмнявайте в неговата лоялност и любов.

Той се отнася добре с вас в конфликтни ситуации

В скандалите много си личи кой каква нагласа има към другия. Ето защо трябва да обърнете внимание как се държи той с вас, когато се карате. Това е издайничето на неговото отношение към вас.

Ако той понася добре караниците ви, не използва обидни думи, не ви обвинява в разни неща, не тръшка врати и не ви кара да се чувствате потисната от различията в мненията ви, той несъмнено ви уважава. А това е най-важното в една връзка.

Общуването е много важно, дори когато се случва под напрежение. В изблик на ярост характерът и отношението на човек изпъкват в истинската им светлина. Ако партньорът ви играе феърплей дори тогава, не се съмнявайте в точния си избор.

Свързани статии

Имате общи ценности и идеали

Стремите се към едни и същи неща. Имате сходни интереси, гледате в една посока за бъдещето, представяте си живота си заедно по идентичен начин – какво по-хубаво от това?!

Приоритетите в живота са нещото, което има най-голямо значение и тежи най-силно, когато нещата опрат до избор. Една истински балансирана и обичаща се двойка е завършена и пълна, когато и двамата партньори гледат в една посока и споделят общи ценности.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
ppp ( преди 7 години )
1. Бисер - Цитат:"Ако той понася добре караниците ви..... той несъмнено ви уважава".Това само по себи си е бисер "безценен" на някой много изпращял, пишещ за хонорар.2. Бисер - "В изблик на ярост характерът и отношението на човек изпъкват в истинската им светлина".Истината е, че много хора са провокирани да направят голяма глупост в изблик на ярост, а след това да съжаляват цял живот. Жени, не бъдете глупави по подобни статии да приемате за 100% чиста монета.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар