Интимно

Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни 2016

Романтика за Раците

30.05.2016г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица отново поглеждаме към звездната карта. Вижте какво ви очаква според зодиакалния знак и очаквайте и нашия месечен хороскоп.

Овен

Обстановката у дома може да се окаже напрегната, съпроводена с неприятни разговори. Не е изключено да се опитате да „избягате“ от проблема, потапяйки се в служебните задължения. Губеща тактика. Отлагането на дадено решение съвсем не го улеснява.

Телец

Ще напреднете много, ако поне за момент преодолеете консерватизма си и съмненията спрямо въвеждане на новости. Промяната на метода на работа или възприемането и прилагането на каквато и да било иновация не само ще закрепи позициите, но и ще увеличи приходите ви. Започвайки на работното място може да продължите и у дома.

Снимка: istock

Близнаци

Следвайте интуицията си. Ще се наложи да се справите с поредица от сложни казуси, но във ваша полза е да действате самостоятелно. Чуждите съвети само ще ви объркат. Не забравяйте, че за собствените си действия и решения отговаряте вие, а не онзи, който ви е съветвал.

Рак

Непрекъснато някой ще търси компанията и приятелството ви. Може да се каже, че предстои седмица, изпълнена с комплименти и романтични емоции. Само не смесвайте служебните отношения с личните, защото ще се вкарате в голямо приключение. И избягвайте близките контакти с личности, които вече са обвързани. Ще бъде достатъчно основателен повод за интрига.

Коментирай