Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 юни 2016

Нова любов за Близнаците

06.06.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на юни Венера и Слънцето ще осъществят връзка, която ще донесе положителен заряд. Любовният климат ще бъде спокоен. Някои представители на зодиакалните знаци ще намерят нова любов. Вижте какво ви очаква в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще имате възможността да разговаряте с любимия човек на едно по-дълбоко ниво. Разговорите ви ще бъдат вълнуващи, забавни, интересни и ще се изслушвате един друг. След неделя има голяма вероятност да вземете някакво внезапно положително решение относно любовния ви живот.

Телец

В началото на седмицата има шанс да получите приходи и това да е причината да зарадвате любимия човек с подарък. Твърде вероятно е пред вас да се открият нови възможности и половинката ще ви окаже нужната подкрепа. Очакват ви успехи и романтични моменти.

Снимка: istock

Близнаци

Ако все още не сте намерили любовта в живота, предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. Използвайте вашите чар и добро настроение, за да привлечете вниманието на някой специален.

След неделя има шанс да се запознаете и с някой, с който общувате в интернет от дълго време, а може срещата с ваша нова половинка да се случи на парти с приятели.

Рак

Очаквайте добри перспективи в сектора на любовта през втората седмица на юни. Вие и половинката ви може да решите да прекарате повече време насаме. Ще се свържете не само физически, но и на духовно ниво. Ще си напомните какво означавате един за друг. В случай, че от доста време има конфликт между вас, който не можете да разрешите, помислете дали е добре да се консултирате със семеен терапевт.

Коментирай
Свободно време