Интимно

Любовен хороскоп за 13-19 юни 2016

Много романтика за Раците

13.06.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планетата на любовта Венера в петък ще навлезе в знака на зодия Рак и ще се задържи там до 12 юли. Това означава, че представителите на зодията, както и останалите в зодиака, ще се радват на повече хармония, романтика, емоционална сигурност, а някои и на нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере в един дом. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, има шанс нещата помежду ви да се развият в нещо по-сериозно. Венера ще бъде във вашия сектор на дома и семейството, затова се възползвайте от нейната позиция.

Телец

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. От петък до 12 юли, Венера ще ви даде своята подкрепа в комуникацията. Възможно е да вземете и важни решения свързани с финанси. Отдайте се на романтични моменти.

Снимка: istock

Близнаци

Очаквайте финансов тласък тази седмица! От петък до 12 юли, Венера ще се движи в сектора, който отговаря за увеличаване на печалбите, приходите. Ключова фигура тук може да бъде вашата половинка. Доверието между вас и любимия човек ще се повиши, а също така ще се чувствате по-ценни за него или нея от всякога.

Рак

Готови ли сте за прилив на романтика и приятни любовни емоции? Венера ще бъде във вашия знак до 12 юли, ще ви направи по-жизнени и ще ви помогне да привлечете любовта към себе си. Ако се намирате във връзка, влиянието на планетата на любовта ще ви помогне да се насладите един на друг по истински начин. Наслаждавайте се на моментите!

Коментирай
Свободно време