Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 юни 2016

Късмет в любовта за Девите

23.06.2016г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица звездната карта показва, че представителите на различните зодиакални знаци ще трябва да бъдат внимателни с комуникацията. Възможно е и да има някои объркващи моменти с партньора. За щастие това бързо ще отмине. Какво ви очаква, вижте повече в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица ще можете да вземете важни решения относно връзката ви. Слънцето се намира във вашия сектор на романтиката, което може да провокира желание във вас да останете по-дълго време насаме с любимия човек. За тези от вас, които все още не са намерили любовта, периодът е подходящ за нови познанства.

Телец

Романтиката ще блести за вас тази седмица! В неделя Юпитер, който се намира в сектора на истинската ви любов, ще бъде в перфектен ъгъл към Плутон. В резултат на това, силата на любовта ще се разширява. Ще се свържете на едно по-дълбоко духовно ниво с половинката си, а може би и ще предприемете красиво пътуване.

Снимка: istock

Близнаци

Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорствата и това може да повлияе на любовния ви живот. От друга страна Меркурий е напрегнат и това ще направи по-трудна комуникацията с половинката. Не бързайте с изводите, защото преценката ви за ситуациите няма да бъде точна.

Рак

Вие сте по-ярки от Слънцето и това няма да остане незабелязано от партньора ви. Това е така, защото Слънцето ще навлезе във вашия знак и определено ще донесе положителни емоции в любовния ви живот. Обърнете внимание на важен разговор между вас и партньора, който може да се състои в края на седмицата. Той може да донесе промени в живота ви.

Коментирай