Интимно

Ако мислите, че това е секси – помислете пак!

Нещата, които жените смятат за привлекателни, но мъжете не

28.06.2016г. / 18 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете и жените имаме наистина различни разбирания за това какво е секси и какво не, какво е привлекателно и какво не, какво е редно и какво в никакъв случай не е.

Един от най-големите проблеми между половете е неразбирателството за това кое е секси. Жените се стремят да привлекат мъжкото внимание и да повишат мъжката възбуда, но в този стремеж понякога допускат грешки, които отблъскват мъжете.

Как парираме мъжете с поведението си, вместо да ги привлечем? Кои са нещата, които жените смятат за секси, а мъжете за тотално антивъзбуждащи?

Наситеният парфюм

Важно е да ухаем добре, за да привлечем мъжа. Няма мъж, който да не бива привлечен от нежната и индивидуална женска миризма, с която свързва обекта на своите желания.

Но прекалено тежките и наситени миризми отблъскват мъжете. Не мислете, че като се изкъпете с парфюм ще имате по-голям успех. Напротив!

Дългият, ужасяващ маникюр

Огромните нокти, особено ако са заострени, ужасяват мъжете. Асоциацията им е свързана обикновено с вещици, мъчителки, изкусителки и прелюбодейки, щом зърнат подобен маникюр.

Другото, което жени си мислят погрешно е, че мъжете обожават драскането по врата и гърба с тези дълги нокти. Е, истината е, че това никак не ги възбужда. Дори може да срине ерекцията им, ако впиете по-дълбоко и „страстно“ ноктите си в кожата им.

Прекаленото отчаяние

Не показвайте колко сте отчаяна, дори наистина да сте в такова състояние. Мъжете мразят да бъдат преследвани, да бъдат притискани да казват „обичам те“, когато все още не го чувстват. Възбудата и привличането им спихват при непрекъснатото звънене на телефона, за да проверите къде са и няма ли да имат време да се видите днес.

Глуповатото поведение

Понякога глуповатото поведение и изражение печели мъжките погледи. Но само когато намеренията им са за еднократно забавление.

Когато един мъж търси връзка и има намерения към вас, глуповатото поведение е по-скоро отблъскващо, отколкото привлекателно.

Разговорите за бившия

Освен ако приятелят или човекът, с когото излизате, не ви попита изрично нещо за бившия ви, не го споменавайте. Едно от най-омразните неща за мъжете е постоянното говорене за минали връзки. Те имат чувството, че биват сравнявани, а и че не сте забравили бившия си.

Прекалено лесните жени

Лесните жени не са интересни. Те са в кърпа вързани и това кара мъжете да извръщат поглед към друга, по-атрактивна ваша конкурентка.

Ако искате да привлечете вниманието на един мъж, придържайте се към правилото за умереност. Не бъдете нито прекалено лесни, за да не изглеждате отчаяни, нито прекалено недостъпни, защото всеки има граници на търпение и самоуважение.


Свързани статии

Грубост

Някои жени смятат, че с грубост биха привлекли вниманието на мъжете. Да се държите като мъж в пола не е никак секси. Грубите думи, нахаканото поведение, оригването след пиене на бира и разказването на твърде вулгарни вицове действат толкова отблъскващо на мъжете, че никога не биха ви погледнали с други очи, освен с тези, с които гледат приятелите си.

Клюкаренето

Мъжете мразят клюките, подмятанията и сплетните. Това е едно от нещата, които никога не трябва да правите пред мъж, когото имате намерение да сваляте.

Въпреки че много мъже също клюкарят, те го правят по различен от жените начин. В техните очи дори не става дума за клюкарене, а за „говорене по мъжки“. Оставете ги да си го наричат както си искат. Вие просто бъдете предпазливи и спестявайте пикантните подробности за пред приятелките си.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
мачо ( преди 7 години )
Нещата написани в статията са верни и напълно ги споделям, че са така. Има и много други, но тези са основните и най-често срещани. до:... Като за начало, пробвай да не пишеш на шльокавица и тогава мисли за писане на статии! до: МъжДа не си от модерните "мъже" с меки китки? Говори само за себе си, а не за всички мъже! Това, че ти харесваш някой неща не може да се каже за всички. Поне за мен и за приятелите ми статията е вярна и отговаря за болшинството.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Мъж ( преди 7 години )
Пълни глупости, нз кой е писал статията, но е точно обратното на това което харесваме.Ако изключим точките за "обичам те", обажданията и бившия.. всичко друго на опаки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време