Интимно

Любовен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Повече романтика през тази седмица

27.06.2016г. / 18 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изпращаме юни и посрещаме новия месец с положително раздвижване в сектора на любовта или поне така показва звездната карта. Какво ви очаква, ще срещнете ли нова любов и как ще се развие сегашната ви връзка, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка и в последно време искрата между вас и любимия човек се е загубила, този период ще приключи. Вашата управляваща планета Марс ще повлияе не само на либидото ви, но на комуникацията и романтиката с партньора. Също така, ако е имало и застой във финансов план, това ще започне да се променя.

Телец

За обвързаните представители на зодията, които са имали известни разногласия с половинката си, предстоят добри дни. В сряда Марс ще се обърне пряко във вашия сектор на партньорствата, след като от април бе в ретроградна фаза. Бъдете търпеливи и се изслушвайте един друг, за да избегнете бъдещи конфликти.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица ще ви вълнуват повече финансите, отколкото романтиката. Това не значи, че не ви очакват хубави моменти в любовта. Въпреки това, ако ви предстоят общи инвестиции, добре обмислете влагането на средства. Бъдете единни в решенията си.

Рак

Някои от представителите на зодията вероятно през последните седмици са загубили тръпката в любовния си живот. Вашето либидо може да е намаляло или да се разминавате на духовно ниво с половинката си.

За късмет тази отрицателна фаза ще приключи още в сряда. Ще преоткриете радостта от пълноценния сексуален живот, благодарение на Марс. Ще имате и възможността да достигнете нови нива на интимност с любимия човек.

Коментирай