Интимно

Чертите на лицето говорят за характера му

Ако искате да надникнете по-дълбоко в личността на половинката си

26.06.2016г. / 11 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Езикът на тялото говори страшно много за личността на човек. Но понякога самите черти на лицето могат да са достатъчно красноречиви, за да разберем що за човек стои пред нас.

Ако се срещате с някого и през ума ви минават мисли и въпроси за личността му, вгледайте се в някои черти на лицето му, защото те могат да ви подскажат що за мъж стои пред вас.

Луди очи

Очите са прозорците към душата. Те отразяват вътрешния ни мир. Погледът може да подскаже каква точно е личността на човек. Ето защо ако погледът на приятеля ви е така да се каже луд и откачен, то тогава сигурно партньорът ви е авантюрист и с буен и чудноват характер. В някои случаи дори може наистина да се подозира за същинска лудост.

Трапчинка на брадичката

Мъжете с трапчинка на брадичката са много привлекателни за жените. Те са мачовци, истински тигри в леглото, мъжаги.

Но трябва да внимавате, ако сте с мъж с трапчинка на брадата, защото повечето от тях са прелюбодейци и не могат да се задоволят само с една жена.

Малки очи

Малките очи обикновено са признак на злоба и подмолност. Тези хора са погълнати от себе си и от егото си. Нарцистични са и винаги кроят планове зад гърба на останалите. Ако искате мъж, който да не е обсебен единствено от себе си и своите интереси, изберете такъв, който няма прекалено малки очи.

Снимка: iStock

Лице с форма на обратен трапец

Мъжете с широка челюст са мъжкари и могат да са ви силна опора. Те са сексуални жребци и чудесни партньори.

Ако обаче лицето им има форма на обратен трапец, тоест брадичката им е тясна, а челото по-широко, те са по-скоро деспотични потисници, които дори имат склонност към проява на агресия и загуба на самообладание.

Полегати вежди, сякаш смъкнати надолу

Мъжете с подобна форма на веждите имат огромни очаквания от другите, но не и от себе си. Те са по-скоро самовлюбени и смятат, че трябва да им се угажда. Гледат да придвижват своите ангажименти без да правят компромиси с половинката си. В интимно отношение обаче са верни партньори, просто подреждат първо своите ангажименти с приоритет.

Свързани статии

Изпъкнала кост на веждите

Изпъкналата кост на веждите подсказва за добър самоконтрол и влияние над емоциите. Тези мъже са по-склонни да упражняват и натиск за управление и на живота на половинките си.

По-дебела долна устна

Тези мъже са чувствени изкусители. Въпреки това не смятайте, че са мачовци, които биха ви изневерили. Те просто са страстни, но са отдадени на жената, откраднала сърцето им. Обикновено мъжете с по-плътна долна устна имат високо мнение за себе си и не се свенят да демонстрират самочувствието си.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
до Сульо ( преди 7 години )
Различни са. Но имат склонност към леко изгърбване, може би от вътрешно напрежение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
Сульо ( преди 7 години )
А не разбрах, с голям х... ако и да не е черта на лицето какви са?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар