Интимно

Видове оргазъм, които задължително да преживеете

Не се лишавайте от нито един от тях!

02.07.2016г. / 10 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво е секс без оргазъм? Това е като да ядеш шоколад, но да нямаш вкусови рецептори. Няма никакъв смисъл, ако не изживееш пълното умопомрачаващо и разтърсващо преживяване, което оргазмът носи.

Всяка жена трябва да изпита следващите няколко вида оргазъм, за да се почувства наистина жива. За да оцени тялото си и това, което е способно да ѝ даде то!

Оргазъм при стимулация на зърната

Играта със зърната може да отпусне крайно тялото и да провокира отделянето на големи количества серотонин – хормон на щастието. Освен това сексуалното дразнене на зърната действа индиректно на клитора като повишава градуса на насладата многократно.

Същото важи и при мъжете. Зърната на гърдите им са не по-малко чувствителни на стимулация.

Оргазъм, вследствие на стимулация на G-точката

Това е един от най-вълнуващите видове оргазъм. При него дори много от жените получават така наречената женска еякулация.

Стига партньорът ви да открие G-точката ви, последващото преживяване за вас гарантирано ще е върховно и трябва да го преживеете задължително!

Клиторен оргазъм

Клиторният оргазъм е не по-малко вълнуващ от останалите. Стимулацията на клитора се равнява на стимулацията на пениса при мъжете. Дори лек натиск върху клитора може да предизвика невероятни усещания.

Не се лишавайте от този вид оргазъм. Ако партньорът ви няма търпение докато го получите, настоявайте! Нека доведе нещата докрай – разтърсването ви ще си заслужава!

Оргазъм при стимулация на А-точката

А-точката се намира точно зад G-точката. Тя е най-силно осезаема и податлива на стимулация след оргазъм, предизвикан при докосване на G-точката.

Анален оргазъм

Аналното отверстие е изключително богато снабдено с нервни окончания. Няма да е нужно прекалено дълго стимулиране преди да достигнете до оргазъм. Ако се притеснявате от болка при анален секс, стимулацията с пръст от страна на партньора върши също чудесна работа.

Уретрален оргазъм

Уретрата се намира в близост до външните полови органи. Тъканите, от които е съставена също са богато инервирани. При косвена стимулация на така наречената U-точка (от уретра) чувствителните тъкани на тази зона допринасят за изживяването на невероятен оргазъм.

Трябва да се внимава обаче, защото прекалено силната стимулация може да причини болка.

Снимки: iStock

Коментирай